Volvo FH

Noul lider în transportul de cursă lungă. Pentru un nivel inegalabil de confort pentru șofer și eficiență de exploatare.

4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4 sau 10×4

D13 sau D16 (între 420 şi 750 CP)
Nu este limba dumneavoastră? Apăsați acest buton.

Acum puteți beneficia de asistență imediată în limba dumneavoastră, în întreaga Europă. Dotare standard pe noul autocamion Volvo FH, această nouă tehnologie inteligentă sporește securitatea pentru șofer și reduce timpul de imobilizare pentru operator. Dacă se întâmplă ceva grav, apăsați pur și simplu pe buton: ajutorul nu este niciodată prea departe.

O defecțiune, o pană de cauciuc sau spargerea parbrizului se poate întâmpla oricărui autocamion. Dar dacă este vorba de un Volvo, nu sunteți singur. Iar asistența este acum și mai rapidă.

„Nu are niciun rost să negăm faptul că defecțiunile nu pot fi complet evitate. Însă ce putem noi să facem este să asigurăm asistență cât mai ușor posibil atunci când au loc. Exact acest lucru îl face Volvo Action Service On Call. Apăsați butonul VAS și ajutorul va sosi în curând”, spune Christian Gustavsson, responsabil service Volvo Trucks.

„Centrul de apeluri primește imediat locația exactă a autocamionului”

Personalul de asistență vorbește în limba dumneavoastră

Când șoferul apasă butonul, un apel este lansat automat către centrul de apeluri de la Volvo Action Service, unde intră în legătură cu un operator care vorbește limba șoferului. Operatorul primește imediat informații despre autocamionul care a lansat apelul și unde se află acesta.

Șoferul se poate concentra și poate explica mai bine ce s-a întâmplat. Împreună cu codurile de defecțiune ale autocamionului, această explicație ajută atelierul să înțeleagă problema fără întârziere. Staționările sunt costisitoare – disponibilitatea reprezintă o chestiune vitală pentru profitabilitate.

„Mulțumită sosirii imediate a informațiilor exacte la Centrul de apeluri VAS, vehiculul poate fi adesea gata de drum mult mai rapid. Faptul că asistența este disponibilă printr-o simplă apăsare de buton este, de asemenea, liniștitor pentru șofer”, spune Christian Gustavsson.


Volvo Action Service On Call – ajutor rapid, atunci când aveți cel mai mult nevoie.
Volvo Action Service On Call

Așteptare mai scurtă cu opt minute

„Un mare avantaj este că Centrul de apeluri primește imediat locația exactă a autocamionului. În medie, unui șofer îi sunt necesare opt minute pentru a explica unde se află autocamionul. Acestea sunt minute prețioase într-o situație de defecțiune. Cu ajutorul butonului VAS, acest lucru durează doar o secundă, mulțumită sistemului GPS integrat”, spune Christian Gustavsson.

Acest buton sporește, de asemenea, securitatea în alte două moduri. Volvo Action Service poate ajuta un șofer căruia i s-a făcut rău sau care trebuie să ajungă acasă rapid, eventual pentru o urgență de familie. Poate fi aranjată chiar și închirierea unui alt vehicul sau a unei alte remorci în timp ce sunt executate reparațiile.

Volvo Action Service este disponibil 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Este deservit de o rețea de peste 1.100 de ateliere în Europa. Aceasta înseamnă că nu va trebui să așteptați ajutor prea mult timp, indiferent de locul unde v-ați afla și de oră. Toți cei care conduc un Volvo FH nou au acces la Volvo Action Service.
8
Securitate