Noul Volvo FL

Un vehicul mic, uşor şi capabil. Perfect pentru transportul urban, dar nu se teme să iasă şi în afara oraşului.

Autoşasiu rigid 4×2 sau 4×4

D5K sau D8K (210 - 280 CP)
Cabina noului Volvo FL.

Cabina Volvo FL. Siguranță, stil și confort.

Exteriorul cabinei Volvo FL este uşor de recunoscut. Atrage atenţia grila sa neagră, impresionantă, iar liniile aerodinamice şi exteriorul elegant îi asigură şoferului un nivel excelent de manevrabilitate şi uşurinţă la rulare. În funcţie de nevoile dumneavoastră, sunt disponibile trei dimensiuni, cabina de zi, cabina confort şi cabina pentru echipaj, toate oferind un nivel maxim de confort şi funcţionalitate.

Cabină de zi
  • Înălţime interioară 1.605 mm, lungime 1.600 mm, lăţime 2.100 mm.
Cabină confort
  • Înălţime interioară 1.605 mm, lungime 2.000 mm, lăţime 2.100 mm.
Cabină pentru echipaj
  • Înălţime interioară 1.605 mm, lungime 2.980 mm, lăţime 2.100 mm.
Vizualizaţi specificaţiile complete ale cabinei

Interior cabină Volvo FL

Interior cabină.
Întindeţi-vă şi relaxaţi-vă.

Atunci când programul zilnic necesită intrări şi ieşiri frecvente din cabina vehiculului, o intrare cu design ergonomic, comod este foarte importantă. Interiorul spaţios şi confortabil, cu caracteristici bine stabilite vă transformă autocamionul într-un spaţiu relaxant, foarte plăcut pentru lucru. Examinaţi interiorul autocamionului Volvo FL, adaptat pentru confortul dumneavoastră.

Citiţi mai multe despre interiorul cabinei


Exterior cabină Volvo FL

Exterior cabină.
Verificat şi testat pentru siguranţa dumneavoastră.

La fel ca toate autocamioanele din gama noastră, Volvo FL a fost supus celor mai stricte teste de siguranţă. Exteriorul său robust, cu sistem de protecţie anti-împănare a fost ranforsat suplimentar cu 31 de kilograme de oţel. Având un aspect atrăgător, partea din faţă a autocamionului prezintă o grilă reproiectată şi o siglă proeminentă.

Citiţi mai multe despre exteriorul cabinei


X

Cabină pentru echipaj.
Spaţioasă şi pregătită pentru lucrări grele.

Căutaţi un coleg de încredere, gata să ducă sarcinile la bun sfârşit? Cabina spaţioasă, extinsă pentru modelul FL este proiectată pentru a fi utilizată de până la şapte persoane şi este prevăzută cu multe detalii practice. Confortul, funcţionalitatea şi siguranţa sunt integrate în fiecare detaliu.


Culori cabină

Culori: Variante diferite de culoare, acelaşi nivel de calitate.

Știați că puteți comanda cabina Volvo practic în orice culoare la care vă puteţi gândi? Economisiți bani și timp prin faptul că nu este nevoie să vizitați un atelier de vopsitorie separat. Atelierul nostru de vopsitorie vă oferă o paletă cu peste 300 de variante de culori standard. În cazul în care niciuna nu corespunde cerinţelor dumneavoastră, puteţi comanda culori suplimentare.

Vizualizaţi paleta de culori online pentru cabină