Noul Volvo FL

Un vehicul mic, uşor şi capabil. Perfect pentru transportul urban, dar nu se teme să iasă şi în afara oraşului.

Autoşasiu rigid 4×2 sau 4×4

D5K sau D8K (210 - 280 CP)

Specificaţiile cabinei pentru noul Volvo FL

În această pagină regăsiți:

  • Dimensiuni cabină
  • Caracteristici cabină
Descărcaţi specificaţiile cabinei în format PDF (ediţia 2013)


Dimensiuni cabină

Cabină de zi
Cabina de zi oferă şoferului un mediu de lucru confortabil şi ergonomic. Înălţime interioară de 1.605 mm.
Cabină confort
Cabina confort oferă spaţiu suplimentar în care poate fi amplasat un pat pentru o persoană sau poate fi utilizat ca spaţiu de birou cu compartimente suplimentare de depozitare. Înălţime interioară de 1.605 mm.
Cabină pentru echipaj
Cabină pentru echipaj cu spaţiu amplu pentru mai mulţi pasageri, cu o capacitate de maxim 7 persoane. Înălţime interioară de 1.605 mm.


Cabină de zi Volvo FL, vedere laterală

Cabină confort Volvo FL, vedere laterală

Cabină pentru echipaj Volvo FL, vedere laterală

Cabină de zi Volvo FL, vedere de sus

Cabină confort Volvo FL, vedere de sus

Cabină pentru echipaj Volvo FL, vedere de sus

Cabină de zi Volvo FL, vedere laterală interior Cabină confort Volvo FL, vedere laterală interior Volvo FL Crew cab side view


Caracteristici cabină

Suspensia cabinei
Suspensia faţă a cabinei este din tampoane de cauciuc pentru mişcările verticale minore, în timp ce suspensia spate are funcţie de arc şi amortizor.

Scaun șofer
Trei variante diferite de confort: Confort, Standard şi Economy. Toate cele trei oferă sisteme de ajustare pentru spătar, pe lungime, înălţime şi pentru înclinaţia în faţă şi tetiere integrate.

Scaun pasager
Trei variante diferite de confort: Standard, Economy sau Basic.

Culori
Sunt disponibile aproximativ 232 de culori standard. Pe lângă acestea, se pot comanda culori suplimentare.

Volan
Volanul are un diametru de 460 sau 500 mm, în funcţie de configuraţia autocamionului şi poate fi reglat pneumatic în poziţia dorită.

Trapă de plafon
Cabina poate fi echipată cu o trapă de plafon care se poate deschide la 50 mm. Trapa de plafon poate fi acţionată manual sau electric.
Încălzire cabină
Sistemul de încălzire a cabinei este disponibil în două variante: doar radiator cu comandă manuală sau sistem de aer condiţionat şi radiator cu comandă manuală. Este, de asemenea, disponibilă o aerotermă de parcare de 2 kW, care poate fi configurată opţional.

Spații de depozitare în cabină
Cabina prezintă numeroase compartimente de depozitare, practice şi uşor accesibile, pentru documente şi obiecte personale. Deasupra Deasupra parbrizului, există două spaţii de depozitare protejate cu un capac sau plasă, precum şi patru compartimente DIN. Se pot configura opţional o serie de spaţii diferite de depozitare şi cutii pe tunelul motorului, suport pentru scris şi cârlige pentru agăţat haine.

Claxoane
Sunt disponibile două tipuri suplimentare de claxoane, electrice sau pneumatice: fie două claxoane montate pe plafon, cu comandă pneumatică, fie un claxon electric sub capota din faţă.

Pat (cabină confort)
Patul este disponibil din două sau trei secţiuni şi are o lăţime de 580 mm sau 780 mm. Sunt disponibile opţional o bară de protecţie pentru pat şi un detector de fum.