Noul Volvo FL

Un vehicul mic, uşor şi capabil. Perfect pentru transportul urban, dar nu se teme să iasă şi în afara oraşului.

Autoşasiu rigid 4×2 sau 4×4

D5K sau D8K (210 - 280 CP)
Timpul de partea ta

Datorită caracteristicilor ideale pentru centrele oraşelor sau străzile suburbane şi noilor motoare D5 şi D8, cel mai recent model Volvo FL permite respectarea programelor şi livrări duse la bun sfârşit cu rapiditate şi eficienţă.

Volvo FL este dotat cu motoare noi, proiectate şi construite în întregime de Volvo. Acestea au acelaşi concept şi aceeaşi filosofie de dezvoltare ca şi motoarele autocamioanelor noastre mai mari. Ele sunt caracterizate printr-o curbă de cuplu mai largă şi mai plată, cu o acumulare mai rapidă de putere, chiar şi la turaţii mici. Din punctul de vedere al condusului, acest lucru determină un răspuns mai rapid, o viteză medie superioară şi o manevrabilitate sporită, permiţând şoferilor să conducă mai eficient în mediul urban.

Noul Volvo FL cu 4 cilindri, cântărind 12 tone, asigură o capacitate suplimentară de încărcare de 500 kg, sporind eficienţa utilizării.
Capacitate suplimentară de încărcare de 500 kg

Capacitate suplimentară de încărcare de 500 kg

În ceea ce priveşte reacţia la cererea pieţei, am introdus pe modelul Volvo FL de 12 tone un motor în 4 cilindri. Acesta este echipat cu cel mai puternic motor din segmentul său (D5 cu 240 CP), o transmisie I-Sync optimizată şi cântăreşte cu 500 kg mai puţin decât un vehicul similar cu 6 cilindri. Caracteristicile acestui model nou model reprezintă o oportunitate fantastică pentru ca operatorii care distribuie mărfuri în oraşe să se bucure de un Volvo adevărat într-un format eficient şi compact.

Curba de cuplu mai largă şi mai plată şi acumularea mai rapidă de putere permit un răspuns mai rapid şi o manevrabilitate excelentă.

O gamă complet nouă de motoare dezvoltate de Volvo include cel mai puternic motor din segment – puternicul D5 de 240 CP.
Motor Volvo D5

Performanţă Euro 6 fără penalităţi

Noul Volvo FL respectă pe deplin cerinţele legislative ale standardului Euro 6, fără creşteri ale consumului de combustibil în comparaţie cu Euro 5 şi cu intervale de service reduse.

Noul Volvo FL este disponibil cu transmisie I-Sync optimizată.
Transmisie I-Sync
5
Eficienţă