Noul Volvo FL

Un vehicul mic, uşor şi capabil. Perfect pentru transportul urban, dar nu se teme să iasă şi în afara oraşului.

Autoşasiu rigid 4×2 sau 4×4

D5K sau D8K (210 - 280 CP)
Este exact ceea ce aveţi nevoie să fie.

Noi înţelegem diferitele provocări cu care vă confruntaţi în domeniul transporturilor. Indiferent dacă distribuiţi produse la magazine şi restaurante, prestaţi servicii pentru municipalitate, precum operaţiile de salvare şi de stingere a incendiilor sau lucraţi pe un şantier de construcţii, ne angajăm să vă asistăm în permanenţă. 

Dacă am spune că există tot atâtea configuraţii ale noului Volvo FL câte misiuni le vor fi încredinţate, am exagera doar în mică măsură. Din acest motiv, oferta noastră este orientată asupra furnizării unei game flexibile de suprastructuri şi şasiuri.

Cu şasiul potrivit, orice sarcină de transport poate fi îndeplinită într-un mod mai eficient.
 Cu şasiul potrivit

Alături de dumneavoastră în fiecare moment

De la primul contact şi identificarea suprastructurii optime pentru nevoile dumneavoastră de transport, până la contactarea carosierilor, gestionarea procesului şi pregătirea livrării, depunem toate eforturile pentru a îndeplini toate cerinţele comerciale şi de transport. Prin intermediul Volvo, acest proces este mult mai simplu, datorită relaţiilor pe care le avem cu carosierii. Putem să le furnizăm acestora desene CAD detaliate care îi ajută să lucreze mai eficient şi să livreze o soluţie de calitate creată individual – următorul dumneavoastră autocamion.

Datorită potenţialului de carosare şi flexibilităţii excelente, acest autocamion este mai mult decât pregătit pentru a atinge performanţe remarcabile.

Legăturile noastre cu carosierii ne permit să proiectăm şi să construim şasiurile exact după specificaţiile dumneavoastră.
Robust şi flexibil

Pregătit pentru orice tip de suprastructură

Dintr-o perspectivă tehnică, veţi descoperi numeroase motive pentru care autocamioanele Volvo şi noul Volvo FL pot atinge aceste niveluri înalte de flexibilitate. Formele dreptunghiulare şi plate ale şasiului robust şi rigid permit o carosare mai facilă. Mai mult, datorită ofertei extinse pentru Volvo FL, cu D5K disponibil între 10 şi 16 tone şi cu opţiunea suplimentară 4×4, este mai uşor ca oricând să aveţi un autocamion personalizat, care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

4
Flexibilitate