Noul Volvo FL

Un vehicul mic, uşor şi capabil. Perfect pentru transportul urban, dar nu se teme să iasă şi în afara oraşului.

Autoşasiu rigid 4×2 sau 4×4

D5K sau D8K (210 - 280 CP)
...şi lăsaţi restul în seama noastră

Suntem conştienţi că, în primul rând, conduceţi o afacere şi abia apoi gestionaţi un camion. De aceea suntem dedicaţi să vă oferim o gamă completă de servicii care vă permit să beneficiaţi de operaţiuni de transport eficiente şi să vă bucuraţi de noul Volvo FL.

Prin intermediul Volvo Trucks, afacerea dumneavoastră are acces permanent la servicii esenţiale de asistenţă.
24

Reprezentantul dumneavoastră local Volvo Trucks este o persoană curioasă. Acesta doreşte să vă cunoască afacerea. El are nevoie să înţeleagă ce livraţi sau ce colectaţi, când faceţi acest lucru şi care sunt cerinţele specifice activităţii. În spatele acestei cercetări atente există un motiv bine întemeiat – succesul afacerii dumneavoastră.

Lăsaţi-vă autocamionul în grija noastră

Încheiaţi un parteneriat cu noi şi veţi avea acces la servicii esenţiale şi la o reţea de centre dedicate susţinerii afacerii dumneavoastră. Avem grijă de autocamion în locul dumneavoastră – şi astfel vă putem oferi o exploatare lipsită de stres şi mai profitabilă. Puteţi să vă bucuraţi, pur şi simplu, de autocamionul Volvo FL, fără griji. 

Faptul că ştiţi că aveţi alături un partener de transport experimentat şi dedicat elimină stresul cauzat de deţinerea unui autocamion.

Puterea din spatele ofertei

Cum obţinem acest lucru? În baza cerinţelor dumneavoastră comerciale şi operaţionale, poate fi realizat un pachet complet ce include contracte de service, pachete pentru eficienţa consumului de combustibil, cursuri de instruire pentru şoferi, managementul flotei şi contracte financiare şi de asigurări. Toate elementele de care aveţi nevoie pentru a obţine performanţele dorite de la autocamionul dumneavoastră.

1
Parteneriat