Noul Volvo FL

Un vehicul mic, uşor şi capabil. Perfect pentru transportul urban, dar nu se teme să iasă şi în afara oraşului.

Autoşasiu rigid 4×2 sau 4×4

D5K sau D8K (210 - 280 CP)
Noul Volvo FL.
Un autocamion mic cu ambiţii mari.

Este compact, uşor de manevrat şi, acum, disponibil pentru mai multe aplicaţii decât oricând, datorită gamei extinse de motoare cu 4 cilindri şi opţiunii de tracţiune pe patru roţi. Dacă vă interesează un autocamion care să ofere confort în traficul urban dens şi pe drumurile pietruite, este greu de crezut că ar putea exista un autocamion care să depăşească performanţele noului Volvo FL.


Noul Volvo FLÎn calitate de operator cu un singur angajat sau cu o afacere mică, ce ar face din Volvo FL soluţia ideală de transport pentru dumneavoastră? Care este prima impresie? Veţi descoperi că are o parte frontală complet nouă, bazată pe tradiţia de design Volvo – arată excelent, iar acest aspect clasic de calitate Volvo creează o impresie favorabilă despre dumneavoastră şi afacerea dumneavoastră.

Alegeţi greutatea ideală

Datorită gamei extinse de configuraţii, a devenit mai uşor ca niciodată să găsiţi un autocamion Volvo FL care să corespundă nevoilor dumneavoastră în privinţa greutăţii, a capacităţii de încărcare şi a performanţei. Optaţi pentru motorul cu 4 cilindri D5K pentru a obţine un autocamion mai uşor cu 200–500 kg decât un vehicul comparabil cu 6 cilindri. Acum, este disponibil la o greutate brută de numai 10 tone. 

Scaunul cu design nou sporeşte siguranţa.
Scaunul şoferului Volvo FL

Zona de siguranţă

Interiorul noului Volvo FL este unul dintre cele mai sigure spaţii din industria autocamioanelor. Pe lângă cabina Volvo deja recunoscută pentru siguranţa sporită, noua gamă de scaune oferă şoferului un nivel de siguranţă mai ridicat ca niciodată. Datorită ergonomiei excelente a cabinei şi designului interior inteligent, puteţi beneficia de zile de lucru mai bune şi de o schimbare mai eficientă a treptelor de viteză.

Nou design frontal cu lumini de zi cu LED.
Lumini de zi cu LED

Eficienţă în mişcare

Pe lângă noua gamă de motoare, noul Volvo FL poate fi comandat cu o selecţie de cutii de viteze I-Sync manuale sau automate ori cu o cutie de viteză automată. Şi, bineînţeles, autocamionul respectă toate cerinţele legislative ale standardului Euro 6, fără a creşte consumul de combustibil sau frecvenţa intervalelor de service. Distribuţia de mărfuri în oraşe, colectarea de deşeuri şi celelalte sarcini solicitante sunt acum mai uşor de realizat ca niciodată cu ajutorul noului Volvo FL, autocamionul mic cu ambiţii mari.

2
Rezumat produs