Noul Volvo FL.
Un autocamion mic cu ambiţii mari.

Compact şi uşor de manevrat, este disponibil acum în varianta de 12 tone cu un motor excelent în 4 cilindri. Când vine vorba de distribuţie eficientă în oraşe, este greu de crezut că ar putea exista un autocamion care să depăşească performanţele noului Volvo FL.


Noul Volvo FLÎn calitate de operator cu un singur angajat sau cu o afacere mică, ce ar face din Volvo FL soluţia ideală pentru dumneavoastră? Care este prima impresie? Veţi descoperi că are o parte frontală complet nouă, bazată pe tradiţia de design Volvo – arată excelent, iar acest aspect clasic de calitate Volvo creează o impresie favorabilă despre dumneavoastră şi afacerea dumneavoastră.

Greutate mai mică, performanţe mai bune

Verificaţi specificaţiile şi veţi descoperi o nouă gamă de motoare, precum şi un nou model de 12 tone care este cu 500 kg mai uşor decât un vehicul similar cu 6 cilindri. Aşadar acum, sunt acoperite greutăţi de 12-18 tone, iar capacitatea de încărcare şi flexibilitatea de lucru ating noi culmi.

Scaunul cu design nou sporeşte siguranţa.
Scaunul şoferului Volvo FL

Zona de siguranţă

Interiorul noului Volvo FL este unul dintre cele mai sigure spaţii din industria autocamioanelor. Pe lângă cabina Volvo deja recunoscută pentru siguranţa sporită, noua gamă de scaune oferă şoferului un nivel de siguranţă mai ridicat ca niciodată. Datorită ergonomiei excelente a cabinei şi designului interior inteligent, puteţi beneficia de zile de lucru mai bune şi de o schimbare mai eficientă a treptelor de viteză.

Nou design frontal cu lumini de zi cu LED.
Lumini de zi cu LED

Eficienţă în mişcare

Pe lângă noua gamă de motoare, noul Volvo FL de 12 tone poate fi comandat cu o selecţie de cutii de viteze manuale, automate I-Sync sau automate Allison. Şi, bineînţeles, autocamionul respectă toate cerinţele legislative ale standardului Euro 6, fără a creşte consumul de combustibil sau frecvenţa intervalelor de service. Distribuţia de mărfuri în oraşe, colectarea de deşeuri şi celelalte sarcini solicitante sunt acum mai uşor de realizat ca niciodată cu ajutorul noului Volvo FL, autocamionul mic cu ambiţii mari.

2
Rezumat produs