Supravegheaţi mai atent încărcătura.
De la distanţă.

Suspensia controlată electronic (ECS) îmbunătăţeşte confortul în timpul rulării şi siguranţa transportului mărfii. ECS4 este cea mai recentă versiune şi a adus chiar şi mai multe posibilităţi, Work Remote (telecomanda de lucru) fiind cel mai remarcabil exemplu. Deţineţi acum controlul, indiferent dacă vă aflaţi la volan sau dacă vă plimbaţi în jurul autocamionului.

Niveluri de încărcare şi de condus

5 niveluri de încărcare. 3 pentru deplasare. Toate sub comanda dumneavoastră.

ECS include patru perne de aer pentru fiecare punte (două pentru punţile portante amplasate în faţa punţii motoare), furnizând o ridicare efectiv paralelă a şasiului. Puteţi stabili cu uşurinţă înălţimea preferată. Sistemul vă permite să stocaţi cinci înălţimi diferite de andocare, ceea ce este util atunci când sosiţi la o rampă de încărcare dintr-un golf cunoscut. Puteți alege, de asemenea, dintre trei niveluri de deplasare ce pot fi personalizate, pentru a optimiza garda la sol și aerodinamica.

Distribuţie uniformă a încărcăturii

Menţine stabilitatea şasiului.
Şi păstrează încărcătura la locul său.

ECS menţine constant nivelul şasiului, indiferent de modul în care este distribuită marfa. Preîntâmpină deplasarea în lateral, asigurând faptul că autocamionul se află întotdeauna în echilibru. De asemenea, Work Remote vă permite să compensaţi manual înclinarea laterală.

Captură de ecran indicator de sarcină

Indicator de sarcină. 
Precis şi uşor de vizualizat.

Ecranele şi meniurile intuitive vă permit să vedeţi exact cum este distribuită încărcătura de-a lungul vehiculului. Masa încărcăturii şi sarcinile pe punţi sunt afişate separat, astfel încât să vă puteţi asigura cu uşurinţă că se află în limite, pe autocamion, cât şi pe semiremorcă. Şi calibrarea este simplă. Puteţi regla cu precizie atât autocamionul, cât şi semiremorca pentru a obţine întotdeauna măsurători exacte.

Work Remote.

Echilibraţi-o pe toată cu vârful degetelor.
Eliminaţi necesitatea cablurilor. Cu Work Remote în mână, puteţi controla manual suspensia pneumatică în timp ce vă plimbaţi nestingherit primprejur.

Controlaţi-vă echipamentul.
Porniţi şi opriţi motorul şi până la patru prize de putere. Puteţi regla, de asemenea, turaţia motorului şi puteţi stoca setarea pentru rotaţiile pe minut pentru o accesare rapidă.

Aprindeţi farurile.
Aveţi lămpi de lucru, girofaruri sau anumite lumini de la carosier? Folosiţi Work Remote pentru a le aprinde sau a le stinge.

Adăugaţi funcţii de la carosier.
În funcţie de suprastructură, puteţi controla multe alte funcţii. Toate pot fi accesate cu uşurinţă prin intermediul meniurilor şi pot avea aceleaşi pictograme ca butoanele de pe panoul de bord.

Folosiţi-o drept cheie pentru uşă.
Da, este mai mare decât cheia obişnuită, dar totuşi. Este foarte convenabil să poţi încuia şi descuia uşile cabinei fără a renunţa la telecomandă.

Comenzi integrate pentru platforma elevatoare.
Nu este nevoie să purtaţi asupra dumneavoastră două telecomenzi. Telecomanda modernizată Work Remote vă permite să ridicaţi şi să coborâţi în mod convenabil platforma elevatoare.

Markus Olsson despre ce puteţi face cu telecomanda de lucru