Farurile noului Volvo FM

Viitorul se întrevede luminos.
La fel şi curbele şi virajele.

Pentru a conduce în siguranţă pe şosea, aveţi nevoie de o iluminare bună. Farurile noului Volvo FM au fost îmbunătăţite şi sunt dotate acum cu următoarele caracteristici:

  • Fază lungă îmbunătăţită
  • Faruri dinamice
  • Lumini statice îmbunătăţite pentru viraje
  • Lumina de acces
Comparaţia de mai sus descrie modelul de iluminare cu lămpi de halogen standard.

Fază lungă de aliniament.

Atunci când conduceţi pe timp de noapte, Volvo FM este cu adevărat un prieten de nădejde. Farurile produc un fascicul puternic, oferindu-vă din timp o imagine asupra a ceea ce se petrece pe şosea. Şi, la fel de important, ceilalţi participanţi la trafic vă vor observa clar pe întuneric.

Faruri dinamice

Faruri dinamice.

Introdus o dată cu noul Volvo FH – acum disponibil şi pentru Volvo FM. Permite fazei scurte să se deplaseze pentru a urmări şoseaua. Ori de câte ori viraţi, aceeaşi mişcare este imprimată şi farurilor. Pe multe drumuri drepte, aceasta conduce la obţinerea unui câmp vizual sporit considerabil.

Lumini statice pentru viraje

Lumini statice pentru viraje.

Atunci când încetiniţi pentru a vira pe întuneric, luminile statice îmbunătăţite pentru viraje vă sunt de ajutor. De îndată ce activaţi semnalizatorul, zona laterală din imediata apropiere se iluminează, ajutându-vă să îi depistaţi pe participanţii la trafic semnalizaţi necorespunzător.

Lumina de acces

Lumina de acces.

Atunci când vă apropiaţi de autocamion pe timp de noapte, apăsaţi pur şi simplu butonul de pe cheia cu telecomandă. Interiorul şi exteriorul se iluminează, ceea ce vă permite să găsiţi cu uşurinţă autocamionul şi să pătrundeţi în siguranţă în acesta.

Pornirea/oprirea farurilor

De la apus până la răsărit. Automat.

Acum, farurile sunt furnizate cu opțiunea de pornire/oprire automată. La fel ca pentru automobile, un senzor detectează momentul în care este necesară activarea fazei scurte și o face automat pentru dumneavoastră. Apoi, imediat ce condițiile de iluminare permit acest lucru, revine automat la luminile de zi.

Detalii ale farurilor noului Volvo FM
1. Semnalizator lateral

2. Fază lungă

3. Fază scurtă

4. Lumini de poziție și lumini de zi

5. Semnalizator

6. Lămpi suplimentare
Spaţiu pentru luminile de ceaţă, împreună cu lumini statice pentru viraje şi proiectoare suplimentare.