Cabină de dormit cu plafon coborât, vedere frontală

Spaţios acolo unde contează.
Deasupra plafonului.

Doar 261,5 cm de la şosea până la acoperiş. Pentru transportul de automobile şi pentru celelalte utilizări pentru care înălţimea este importantă, cabina de dormit cu plafon coborât a noului Volvo FM reprezintă alegerea perfectă.


Înălţime maximă 4 metri

Aveţi 1,39 metri la dispoziţie.

Dacă transportaţi automobile, ştiţi să apreciaţi un autocamion jos. Deoarece spaţiul pentru încă un automobil depinde adese de câţiva centimetri. De aceea, vă veţi bucura să auziţi că noua cabină joasă de dormit de pe noul Volvo FM este mai joasă ca niciodată – doar 2,61 metri (cu specificaţiile corecte). Astfel, rămân 139 de centimetri liberi pentru încărcătura, în cazul în care trebuie să respectaţi limita europeană de 4 metri.

Cabină de dormit cu plafon coborât

Un plafon liber.

Pentru a profita de înălţimea redusă a cabinei, trebuie să vă asiguraţi că nimic nu se înalţă de pe cabină. Din fericire, antenele de pe Volvo FM pot fi toate mutate. Antena WLAN poate fi mutată pe raftul din faţă, antena pentru telefon pe panoul de bord, iar antenele pentru colectarea taxelor de drum, pentru radio FM şi CB şi cea pentru Dynafleet pot fi montate în părţile laterale ale cabinei.

Suspensie ECS4

Confort la rulare. O chestiune de înălţime.

Manevrabilitatea bună a fost întotdeauna o caracteristică cheie pentru Volvo FM. Acum, aceasta este mai bună ca niciodată şi este şi mai mult îmbunătăţită, datorită şasiului X-Low. În plus, noul sistem de suspensii pneumatice ECS4 vă permite să alegeţi dintre trei înălţimi particularizabile pentru cabină, îmbunătăţind şi mai mult confortul la rulare.

Aflaţi mai multe despre ECS4

Uşă Volvo FM

Acces uşor.

Una dintre cele mai apreciate caracteristici ale cabinelor autocamionului Volvo FM este treapta de urcare. Şi, datorită şasiului X-Low, aceasta este coborâtă şi mai mult – la doar 26 cm deasupra solului (în funcţie de dimensiunea şi marca anvelopelor, desigur). Adăugaţi o uşă ce se deschide la 90 de grade şi un mâner opţional şi beneficiaţi de o cabină în care puteţi intra şi ieşi confortabil de multe ori fără efort.Cum se adună toate caracteristicile.

Măsurători cabină de dormit cu plafon coborât A. Cabină

B. Cadru

C. Suspensie

D. Anvelope 355/50 (încărcat)