Pachete de economie combustibil

Combustibilul şi afacerea dumneavoastră. Reducere de până la 11 % a consumului de combustibil.

Reducerea costurilor privind combustibilul şi a emisiilor ar trebui să fie simplă. De aceea am grupat cele mai eficiente opţiuni de reducere a consumului de combustibil în două pachete. Unul cu caracteristici pentru vehicul. Unul cu servicii. Împreună, acestea vă pot reduce consumul de combustibil cu până la 11 %. Iată cum.

Citiţi despre experienţa legată de combustibil şi de emisii
Pachetul de opţiuni pentru vehicul pentru reducerea consumului de combustibil, dedicat transportului de cursă lungă

Pachetul de opţiuni pentru vehicul pentru reducerea consumului de combustibil, dedicat transportului de cursă lungă
I-See, inclusiv I-Cruise
Oprire motor la ralanti
Alternator de 24 V, 150 A
2 cilindri cu ambreiaj Compresor de aer de 900 litri/minut
Pachetul de servicii pentru reducerea consumului de combustibil, dedicat transportului de cursă lungă

Pachetul de servicii pentru reducerea consumului de combustibil, dedicat transportului de cursă lungă
Consiliere combustibil
Dynafleet Fuel and Environment
Cursuri de instruire pentru şoferi: Condus eficient

I-See. Copilotul prudent.
I-See memorează drumurile pe care le-aţi parcurs. Atunci când vă deplasaţi pe un traseu cunoscut, controlează schimbările treptelor de viteză şi viteza pentru a utiliza la maximum inerţia autocamionului, fapt ce determină reducerea substanţială a consumului de combustibil. Aflaţi mai multe despre I-See

Oprirea motorului la ralanti.
Reduceţi consumul de combustibil în timpul staţionării.

O caracteristică inteligentă, care vă permite să reduceţi consumul de combustibil prin oprirea automată a motorului după două minute şi jumătate de funcţionare la ralanti.

Alternator de 24 V, 150 A.
Mai multă putere, cu un consum redus de combustibil.

Un alternator foarte eficient din punct de vedere energetic, care necesită mai puţin combustibil pentru a încărca bateriile. Deosebit de valoros în cazul în care consumaţi multă energie, spre exemplu, atunci când vă petreceţi nopţile în cabină.

Compresor de aer decuplabil.
Fără presiune inutilă.

Compresorul de aer este decuplat în mod automat atunci când nu este necesar, conducând la o reducere a consumului de combustibil.

Consiliere combustibil
Vă oferă accesul la instructorii noştri de gestionare a combustibilului – cu adevăraţi experţi în ceea ce priveşte reducerea consumului de combustibil. În fiecare lună, aceştia vă trimit rapoarte îmbunătăţite privind combustibilul, cu sfaturi personalizate privind modalităţile de ameliorare. Puteţi obţine mai multe sfaturi prin intermediul biroului de asistenţă dedicat sau vă puteţi conecta pe site pentru a găsi sfaturi şi surse de inspiraţie utile.

Dynafleet Fuel & Environment
Sistemul de management al flotei de la Volvo permite monitorizarea în timp real a consumului de combustibil, din birou, prin intermediul unei interfeţe web intuitive. Analizaţi tendinţele şi aflaţi care unde se pot face îmbunătăţiri, în funcţie de informaţiile oferite de rapoartele încorporate despre combustibil, comportamentul şoferului şi impactul asupra mediului.

Cursuri de instruire pentru şoferi: Condus eficient
Şoferii experimentaţi au un impact enorm asupra utilizării eficiente a combustibilului. Condusul eficient este cursul în care ne concentrăm asupra modului de a conduce inteligent şi de a reduce consumul de combustibil.

 
Pictograma aplicaţiei Dynafleet

Dynafleet întotdeauna la îndemână.

Doriţi să vedeţi cât de eficient a fost utilizat combustibilul la ultima dumneavoastră cursă? Tot ceea ce vă trebuie este Dynafleet şi un smartphone sau o tabletă. Descărcaţi pur şi simplu aplicaţia şi obţineţi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăţi aptitudinile. Sau poate de a vă provoca colegii.

Descărcaţi aplicaţia Dynafleet din Appstore
Descărcaţi aplicaţia Dynafleet din Google Play