Direcţia dinamică Volvo.
Răspunde la cele mai fine comenzi.

Stabilitate perfectă la viteze ridicate. Control total la viteze reduse. Și tensiune redusă în mod drastic asupra mușchilor.

Caracteristica inovatoare Direcție dinamică Volvo va schimba complet modul în care conduceți. Volvo FM vă urmează, pur și simplu intențiile, fără niciun efort.

Direcția dinamică Volvo este disponibilă acum pentru toate configurațiile de punți, inclusiv pentru punți față duble.

Vă prezentăm aici toate datele.

Încercaţi şi dumneavoastră
Găsiţi cel mai apropiat reprezentant Volvo şi programaţi un drive test cu noul Volvo FM.

Localizaţi un centru VOLVO TRUCKS


Stabilitate la viteze ridicate

La viteze ridicate:
Nimic nu vă poate abate de la traseu.

Rularea în linie dreaptă nu este aşa de uşoară cum ar putea crede unele persoane. De fapt, trebuie să compensaţi adesea şocurile provocate de denivelări, gropi şi marcaje rutiere. Sau trebuie să corectaţi traseul după ce frânaţi pe o suprafaţă mixtă. Da, uneori chiar şi vântul din lateral vă poate abate de la traseul de rulare.

Direcţia dinamică Volvo schimbă complet aceste lucruri. Ţineţi volanul mai puţin strâns, concentraţi-vă asupra traficului şi fiţi sigur că autocamionul nu va schimba direcţia până când nu doriţi acest lucru.

Control la viteze reduse

La viteze reduse: Viraţi cu un singur deget şi protejaţi-vă spatele.

În astfel de cazuri, Direcţia dinamică Volvo vă schimbă cu adevărat ziua. Şi viitorul. Deoarece nu trebuie să vă încordaţi muşchii pentru a manevra autocamionul la viteze reduse. Direcţia dinamică Volvo vă furnizează toată forţa de virare necesară. Puteţi, pur şi simplu, să viraţi cu un singur deget. Acest lucru nu numai că vă oferă un control complet asupra vehiculului, dar elimină, practic, încordarea gâtului şi umerilor.

Virarea cu vârful degetelor – interviu cu specialiştii în direcţia dinamică Volvo

Controlul în marşarier

În timpul deplasării în marşarier:
Control perfect fără eforturi.

Deplasarea în marşarier a unui autocamion complet încărcat este unul dintre cele mai dificile aspecte ale acestei meserii. În special atunci când doriţi să concentraţi toată atenţia asupra lucrurilor din jur. Acest lucru nu se mai întâmplă cu Direcţia dinamică Volvo. Puteţi acum să vă deplasaţi în marşarier cu precizie – aproape fără niciun efort. Şi, imediat ce lăsaţi volanul din mână, el revine în poziţia neutră, reducând şi mai mult eforturile.

În plus, dacă trebuie să vă deplasaţi în marşarier pe distanţe lungi, puteţi beneficia de o caracteristică nouă. Stabilitatea direcţiei este atât de bună, încât puteţi deplasa camionul cu spatele pe o distanţă de peste o sută de metri să vă abateţi de la traseu.