Volvo FMX

Volvo FMX, autocamionul modern pentru construcţii, prevăzut cu soluţii inovatoare şi caracteristici revoluţionare.

4x2, 4x4, 6x2, 6x4, 6x6, 8x2, 8x4, 8x6, 10x4 sau 10x6

D11 sau D13 (330 - 540 CP)

Un spaţiu excelent în care vă petreceţi ziua de lucru.

Panou de bord nou, modern şi ergonomic

Panou de bord nou, modern şi ergonomic.

Panoul de bord nou, uşor curbat nu arată numai frumos. Este proiectat pentru o poziţie ergonomică şi confortabilă la volan, cu toate butoanele, instrumentele şi compartimentele de depozitare la îndemână.

Culoare panou de bord Volvo FMX

Culoare Raven.

Panoul de bord are culoarea Raven. Această culoare este special concepută pentru mediul de construcţii deoarece se murdăreşte mai greu.

Scaun Volvo FMX

O poziţie excelentă.

Fiecare şofer ştie cât de important este un scaun bun. Cel de pe Volvo FMX poate fi reglat cu 20 cm pe orizontală şi cu 10 cm pe verticală. Şi este dotat cu o pernă nouă care este mai confortabilă ca niciodată.

Volan Volvo FMX

Toate la îndemâna dumneavoastră.

Butoanele pentru controlul vitezei de croazieră, sistemul audio, telefon şi pentru ecranele cu informaţii vă permit să nu daţi drumul volanului. Cu piele disponibilă opţional, este foarte confortabil.

Toate la îndemâna dumneavoastră

Reglare mai uşoară a volanului, spaţiu mai mare la nivelul genunchilor.

Am modificat pedala de reglare a volanului şi coloana de direcţie pentru a crea mai mult spaţiu la nivelul genunchilor.

Control electronic climatizare Volvo FMX

ECC – control electronic climatizare.

Sistemul electronic de control al climatizării vă asigură o atmosfera confortabilă în cabină. Trebuie doar să stabiliţi temperatura preferată.

Pat Volvo FMX

Paturi pentru odihnă şi somn.

Nu faceţi compromisuri în ceea ce priveşte calitatea somnului doar pentru că vă petreceţi toată noaptea în cabină.
Patul de jos are o lăţime de 70 cm, este echipat cu arcuri de 16 cm şi este oferit cu diferite niveluri de rigiditate.

Spaţiu de depozitare faţă Volvo FMX

Spaţiu generos pentru obiectele dumneavoastră.

Spaţiile ample de depozitare din faţă, de sub pat (opţional), din spate şi de la exterior pot fi adaptate conform nevoilor dumneavoastră şi sunt însoţite de numeroase compartimente pentru articole mai mici.

Iluminare interioară Volvo FMX

Iluminare interioară avansată.

Sursele de lumină puternice şi eficiente asigură o iluminare fantastică în interiorul cabinei.
Toate sunt controlate cu uşurinţă în trei trepte prestabilite sau cu ajutorul reostatului. Atunci când conduceţi pe întuneric – comutaţi la luminile roşii pentru a vă păstra vederea nocturnă.

Panou de comandă pentru cabina de dormit Volvo FMX

Staţi în pat.

Panoul de comandă pentru cabina de dormit vă permite să controlaţi luminile interioare, ceasul deşteptător, aeroterma de parcare, sistemul audio, geamurile şi încuietorile. Totul fără a părăsi patul.

Audio Volvo FMX

Sistem audio cu multiple opţiuni.

Orice aţi dori să ascultaţi, sistemul audio vă stă la dispoziţie. Mp3, wma sau iTunes m4a? De la CD-uri, stick USB, iPod sau prin intrarea auxiliară? Funcţionează orice. Puteţi asculta chiar posturile de radio. Vizualizaţi specificaţiile complete.

Frână de mână electrică.

Frână de mână electrică.

Frâna de mână controlată electric este acţionată cu ajutorul unui comutator aflat la îndemână pe panoul de bord. Se cuplează automat la scoaterea cheii din contact şi – cu un pic de ajutor din partea EBS – se decuplează automat la demarare.

Compartiment sub formă de pâlnie Volvo FMX

Compartiment încorporat sub formă de pâlnie.

Compartimentul sub formă de pâlnie este încorporat în partea superioară a panoului de bord. Este un spaţiu practic pentru păstrarea obiectelor mici şi include chiar şi un suport pentru pixuri.

Cheie electronică cu telecomandă Volvo FMX

Cheie electronică cu telecomandă.

Este mai mult decât o simplă cheie. Încuiaţi sau descuiaţi de la distanţă. Aprindeţi farurile pentru a accesa cabina în siguranţă. Şi dacă vă simţiţi ameninţaţi, apăsaţi pur şi simplu butonul de panică pentru a declanşa claxonul.

Rezervor apă Volvo FMX

Apă curată, oriunde v-aţi afla.

Dacă doriţi apă proaspătă, nu trebuie să mergeţi departe. Compartimentul exterior conţine un rezervor de 7 litri, echipat cu un robinet.

Test de alcoolemie Volvo FMX

Aparatul de testare a alcoolemiei.

Şoferilor le este interzis consumul de alcool. De aceea există testul de alcoolemie. Montaţi-l din fabrică pe autocamionul dumneavoastră Volvo FMX şi transmiteţi un mesaj clar clienţilor dumneavoastră privind seriozitatea cu care trataţi siguranţa pe şosea.

Dulap cu uscare electrică Volvo FMX

Uscător electric.

O modalitate rapidă de a vă usca îmbrăcămintea, prosoapele şi încălţămintea. Se fixează pe patul suspendat sau pe peretele cabinei. Eficient din punct de vedere energetic, silenţios şi uşor de depozitat pliat.Vizualizaţi specificaţiile complete ale cabinei.

Malin Gabre şi Louise Karlsson vă prezintă noul interior