Volvo FMX

Volvo FMX, autocamionul modern pentru construcţii, prevăzut cu soluţii inovatoare şi caracteristici revoluţionare.

4x2, 4x4, 6x2, 6x4, 6x6, 8x2, 8x4, 8x6, 10x4 sau 10x6

D11 sau D13 (330 - 540 CP)
Farurile noului Volvo FMX

Noutăţi iluminatoare.

Acum puteţi vedea cu adevărat lumina de la capătul tunelului. Farurile puternice sunt îmbunătăţite şi asigură o lumină intensă, amplă şi uniformă, cu rază extrem de lungă, astfel încât lucrul în construcţii să fie mai relaxat şi mai sigur.

Comparaţia de mai sus descrie modelul de iluminare cu lămpi de halogen standard.


Faruri puternice Volvo FMX

Fază lungă de aliniament.

Atunci când conduceţi pe timp de noapte, Volvo FMX este cu adevărat un prieten de nădejde. Farurile produc un fascicul puternic, oferindu-vă din timp o imagine asupra a ceea ce se petrece pe şosea. Şi, la fel de important, ceilalţi participanţi la trafic vă vor observa la rândul lor.

Misiunea Hannei Degerman în ceea ce priveşte vizibilitatea – citiţi interviul

Protecţii faruri Volvo FMX

Protecţie faruri.

Nimănui nu îi place un autocamion cu un singur far, mai ales şoferului. De aceea, elementele de prindere ale luminilor sunt suficient de robuste pentru a elimina vibraţiile asupra becurilor şi pentru a păstra piesele lămpilor pe poziţie, chiar dacă vă loviţi de ceva. În aplicaţiile grele de construcţii, protejarea sticlei farurilor este esenţială. De aceea, oferim două opţiuni de protecţii pentru faruri.

Bi-Xenon Volvo FMX

Bi-Xenon.

Echipaţi farurile cu bi-Xenon pentru a experimenta un nivel nou de luminozitate. Acestea prezintă, de asemenea, o durată mai mare de funcţionare comparativ cu lămpile obişnuite cu halogen.

Pornirea/oprirea farurilor

De la apus până la răsărit. Automat.

Acum, farurile sunt furnizate cu opțiunea de pornire/oprire automată. La fel ca pentru automobile, un senzor detectează momentul în care este necesară activarea fazei scurte și o face automat pentru dumneavoastră. Apoi, imediat ce condițiile de iluminare permit acest lucru, revine automat la luminile de zi.

Noile faruri Volvo FMX 
  1. Semnalizator lateral
  2. Fază lungă
  3. Fază scurtă
  4. Semnalizator
  5. Lumini de zi unice
Benzile cu LED-uri şi formă unică în V indică apropierea unui autocamion Volvo.