Volvo FMX

Volvo FMX, autocamionul modern pentru construcţii, prevăzut cu soluţii inovatoare şi caracteristici revoluţionare.

4x2, 4x4, 6x2, 6x4, 6x6, 8x2, 8x4, 8x6, 10x4 sau 10x6

D11 sau D13 (330 - 540 CP)
Parte frontală Volvo FMX

Cum vă poate influenţa o bară de protecţie disponibilitatea?

Pe porţiunile înguste, întunecate din mină sau din cariera de piatră, este foarte probabil să loviţi autocamionul şi să-l deterioraţi. De aceea, farurile trebuie să fie protejate. Nimic nu trebuie să deterioreze baia de ulei. Barele de protecţie trebuie să reziste la şocuri. Şi, în cazul în care se întâmplă ceva, nu sunteţi nevoiţi să duceţi autocamionul la atelier. Continuaţi pur şi simplu lucrul ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Deoarece disponibilitatea este esenţială.

  Citiţi despre experienţa legată de robusteţea îmbunătăţită

Designerul şef de exterioare din cadrul Volvo dezvăluie de ce arată astfel


The sturdy bumper

Bara de protecţie robustă.

Este realizată din oţel, este formată din trei porţiuni şi elementele de prindere sunt vizibile şi uşor de desfăcut. Acest lucru simplifică înlocuirea porţiunii deteriorate. Prin urmare, nu este nicio problemă dacă treceţi peste o movilă de pietriş. Probabil nici nu veţi observa vreo deteriorare a barei de protecţie. Aceasta deoarece bara de protecţie din oţel este acoperită, de asemenea, cu un strat gros de polipropilenă, care revine la forma iniţială după lovitură.

Sistem de protecţie anti-împănare faţă Volvo FMX

Sistemul de protecţie anti-împănare faţă.

Toată partea frontală inferioară are o construcţie similară unei cutii. Fiecare parte a acesteia interacţionează, construcţia fiind foarte robustă şi, în acelaşi timp, rezistentă în cazul coliziunii cu un automobil. La Volvo, am supus acest autocamion multor teste dure, mai mult decât o veţi face dumneavoastră vreodată. Şi acum suntem convinşi că partea sa frontală este cea mai robustă din domeniu.

Scut de protecţie Volvo FMX

Scutul de protecţie.

Acest scut de protecţie de sub motor chiar îşi merită numele. Are o grosime de 3 mm şi protejează nu doar baia de ulei a motorului, ci şi furtunurile şi radiatorul. Toate componentele ce pot fi deteriorate în timpul rulării pe teren accidentat sunt protejate, chiar şi atunci când mergeţi în marşarier.

Scutul de protecţie mai are şi un alt avantaj; dacă vă deplasaţi într-un mediu care conţine foarte mult praf, scutul reduce vârtejurile de praf create sub autocamion.