Volvo FMX

Volvo FMX, autocamionul modern pentru construcţii, prevăzut cu soluţii inovatoare şi caracteristici revoluţionare.

4x2, 4x4, 6x2, 6x4, 6x6, 8x2, 8x4, 8x6, 10x4 sau 10x6

D11 sau D13 (330 - 540 CP)
Asistenţă Volvo

Vă asistăm pe toată durata drumului.
Şi chiar în timp ce conduceţi.

Vă putem asista în activităţile dumneavoastră zilnice în numeroase moduri, făcându-le mai uşoare, mai sigure şi poate şi mai plăcute.Vă susţinem activitatea zilnică


Instruire pentru şoferi. Lucrul în construcţii

Cursuri de instruire pentru şoferi.
Lucrul în construcţii.

Un serviciu unic oferit pentru Volvo FMX: Curs de Perfecţionare şoferi, Lucrul în construcţii. Acesta este un curs cu durată de o zi, ce tratează practicile de siguranţă personală, modalităţile de lucru eficient şi eliminarea riscurilor. Sunt incluse, de asemenea, tehnicile de rulare pe teren accidentat pentru evitarea accidentelor sau a împotmolirii şi ce anume trebuie să faceţi în astfel de cazuri.
Sunt prezente, totodată, caracteristicile vehiculului, cele legate de rularea pe teren accidentat şi utilizarea diverselor suprastructuri şi prize de putere. În plus, veţi afla cum să utilizaţi la potenţial maxim sisteme precum I-Shift şi tracţiunea integrală.

Citiţi mai multe despre Volvo Trucks Driver Development (Cursuri perfecţionare şoferi Volvo Trucks) pentru şoferii profesionişti.

Instructori de gestionarea combustibilului

Consiliere combustibil.
Vă oferă accesul la consilierii noştri care se ocupă de gestionarea combustibilului – adevăraţi experţi în reducerea consumului de combustibil. În fiecare lună, aceştia vă trimit rapoarte îmbunătăţite privind combustibilul, cu sfaturi personalizate privind modalităţile de ameliorare. Puteţi obţine mai multe recomandări prin intermediul biroului de asistenţă dedicat sau vă puteţi conecta la site pentru a găsi sfaturi şi surse de inspiraţie utile.

Cum mă poate ajuta Volvo Trucks să economisesc combustibil? Citiţi mai multe aici.

Aplicaţia Dynafleet

Aplicaţia Dynafleet
Această aplicaţie simplifică mult activitatea şoferului şi o face mult mai interesantă. Puteţi monitoriza clasamentul şi punctajul privind eficienţa utilizării combustibilului, precum şi timpii de condus şi punctele de interes pe o hartă. De asemenea, vă puteţi compara performanţele cu colegii dumneavoastră. Această aplicaţie este disponibilă pentru smartphone şi tabletă.

Work Remote pentru Volvo FMX

Telecomanda Work Remote.
Suspensia controlată electronic (ECS) îmbunătăţeşte confortul în timpul rulării şi creşte siguranţa transportului mărfii. ECS4 este cea mai recentă versiune şi oferă chiar şi mai multe posibilităţi, Work Remote fiind cel mai remarcabil exemplu. Deţineţi acum controlul perfect asupra înălţimii vehiculului, asupra echipamentelor, cum ar fi prizele de putere şi funcţiile de pe suprastructură. Telecomanda Work Remote prezintă, de asemenea, un indicator de sarcină. Deţineţi pe deplin controlul, indiferent dacă vă aflaţi la volan sau dacă vă plimbaţi în jurul autocamionului.Avem grijă de camion


Reţea puternică de dealeri

1.100 de centre service gata să vă ajute oriunde.
În calitate de client Volvo, aveţi acces la reţeaua noastră de service, în care personalul cu înaltă calificare este gata să vă asiste. Numai în Europa dispunem de peste 1.100 de centre service. Aşadar, chiar dacă sunteţi departe de casă, sunteţi întotdeauna aproape de echipele de asistenţă.

Găsiţi cel mai apropiat service aici.

Volvo Action Service On Call

Aveţi nevoie de ajutor?
Doar apăsaţi butonul.

O oprire neplanificată în pustietate? Volvo Action Service poate fi accesat printr-o simplă apăsare de buton. VAS On Call vă conectează în mod automat la un operator care vorbeşte limba dumneavoastră (autocamionul verifică naţionalitatea cartelei din tahograful digital). Şi, odată conectaţi, atelierul acţionează rapid şi exact, deoarece operatorii cunosc deja seria dumneavoastră de şasiu, poziţia şi eventualele coduri active de defecţiune.

Noua Planificare de Service pentru Volvo FMX

Noua Planificare de Service. Un pas înainte.
Datorită unităţii telematice (opţională), atelierul poate accesa informaţii precum datele motorului, kilometrajul, consumul de combustibil, codurile active de defecţiune, condiţiile de rulare şi starea componentelor esenţiale (plăcuţe de frână, ambreiaj, baterie şi uscător aer etc.). Acest lucru înseamnă că vă putem avertiza din timp, înainte să riscaţi o oprire neplanificată. Însă, cel mai important, suntem întotdeauna întotdeauna pregătiţi atunci când sosiţi la atelier. Aşadar, veţi fi înapoi pe şosea aproape imediat. Noua Planificare de Service este disponibilă opţional împreună cu Noul Contract Volvo Gold.

Funcţii online

Funcţii online. Tehnicianul dumneavoastră virtual.
Unele lucruri nu ar trebui să necesite o vizită la atelier, iar acum chiar nu o fac. Cu Funcţiile online, un tehnician de service poate accesa de la distanţă vehiculul dumneavoastră pentru a calibra consumul afişat de combustibil, dimensiunea rezervorului de combustibil (dacă aţi montat rezervoare suplimentare) şi limita dumneavoastră preferată de viteză. Se poate chiar activa funcţia indicatorului de sarcină de la distanţă. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să trageţi puţin pe dreapta. Service-ul nu a fost niciodată mai rapid. Funcţiile online sunt opţionale împreună cu Noul Contract Volvo Gold.

Vă susţinem afacerea


Volvo Premium Lease

Volvo Premium Lease.
Uneori, este mai bine să nu deţineţi autocamionul. Volvo Premium Lease vă oferă oportunitatea de a alege o soluţie care să se potrivească nevoilor dumneavoastră, deoarece poate include finanţarea, asigurarea, lucrările de reparaţie şi întreţinere şi chiar anvelope de schimb.
Veţi beneficia de costuri fixe şi previzibile, pentru stabilirea exactă a bugetului, un flux de numerar îmbunătăţit şi o investiţie iniţială scăzută.

Citiţi aici totul despre soluţiile de finanţare.