Najnovije vesti kompanije Volvo Trucks


2.9.2014 Vozač iz Estonije, pobednik regionalnog finala Volvo Trucks The Drivers’ Fuel Challenge za tržište Srednje i istočne Evrope, plasirao se na svetsko finale zajedno sa vozačima iz Litvanije i Srbije

Prošlog petka na trkačkoj stazi Slovakia Ring, u blizini Bratislave, održano je regionalno finale takmičenja The Drivers’ Fuel Challenge 2014 za tržište Srednje i istočne Evrope. U poslednjoj rundi regionalnog finala, Estonac Are Muil /Aare Müil/, potvrdio je svoje nenadmašne sposobnosti kao vozač sa najmanjom potrošnjom i postao šampion za tržište Srednje i istočne Evrope za 2014. i dobitnik glavne nagrade: novog automobila Volvo S60. Are Muil će uskoro, zajedno sa drugoplasiranim Jonasom Gudaskasom iz Litvanije i trećeplasiranim Miškom Đokovićem iz Srbije, ušestvovati na svetskom finalu u Švedskoj, koje će se održati već 19. septembra.

23.6.2014 The Drivers’ Fuel Challenge nastavlja se punom brzinom na tržištu Srednja i istočna Evropa

Ovogodišnje takmičenje The Drivers’ Fuel Challenge – globalno nadmetanje kompanije Volvo Trucks u ekonomičnoj potrošnji goriva – odvija se punom brzinom u državama tržišta Srednja i istočna Evropa. Do 14. juna završena su nacionalna finalna takmičenja u jednom broju država u Regionu, dok će se takmičenja u ostalim državama održati tokom narednih nekoliko nedelja. Svih 15 nacionalnih šampiona okupiće se na regionalnom finalu u Slovačkoj da bi se borili za titulu prvaka nadmetanja The Drivers’ Fuel Challenge za tržište SIE i glavnu nagradu - novi automobil, Volvo S60. Ubrzo nakon Slovačke, tri prvorangirana vozača iz regionalnog finala suočiće se sa još većim izazovom u Švedskoj, gde ih u septembru očekuje svetsko finale.


Prijavite se na vesti kompanije Volvo Trucks

Da li biste želeli da vas obavestimo putem elektronske poruke i/ili mobilnog telefona kada kompanija Volvo Trucks objavi nove vesti na ovoj početnoj stranici? Molimo vas da uneste svoje ime, naziv kompanije, e-mail adresu i/ili broj svog mobilnog telefona.

  •  
  •  
  •  
  •  

Ako popunite polje za potvrđivanje, pristajete da kompanija Volvo Trucks sačuva vaše lične podatke i da ih upotrebi za potrebe vašeg upita.