Volvo Action Service

Služba za pomoć na Volvo način

Na svakom vozilu u svakom trenutku može da se probuši guma ili polomi vetrobransko staklo. Međutim, ako se to dogodi na vašem kamionu, niste sami. Kada dođe do prekida u vašem radu, služba Volvo Action Service vam je na raspolaganju.

Blizu smo bez obzira na sve
Volvo Action Service je pomoć na putu službe Volvo Trucks koja vam je na raspolaganju u svako doba dana i noći. Uz pomoć naše rasprostranjene mreže širom Evrope, pomažemo vam prilikom popravki kamiona i pružamo vam podršku u slučaju problema sa poluprikolicom, nadgradnjom, rashladnim uređajem, jedinicama za zamrzavanje ili pneumaticima.

Gde god da vam je potrebna podrška, samo pozovite službu Volvo Action Service i povezaćemo vas sa osobom nadležnom za vaš slučaj koja govori vaš jezik i pružaće vam podršku sve vreme tokom slučaja. Po potrebi, obučen i posvećen tehničar službe Volvo Action Service pružiće vam podršku pored puta.

Službu Volvo Action Service čine:

Stalna pomoć
Služba Volvo Action Service nudi pomoć u svako doba dana i noći uz podršku naše rasprostranjene mreže zastupnika i radionica širom Evrope.

Obučeni Volvo tehničari
Svi tehničari prolaze kroz stalnu obuku po pitanju novih proizvoda, metoda servisiranja i opreme.

Paritet cena
Cena servisiranja i delova je ista kao i u zemlji gde se nalazi vaša firma, bez obzira na to gde u Evropi se vrši popravka.

Finansijska pomoć
Ukoliko vozač ostane bez novca ili ima neočekivane troškove, služba Volvo Action Service može da obezbedi hitnu finansijsku pomoć ili čak da plati kazne vozača.

Usluga prevođenja
Pozivom službe Volvo Action Service, vozač ima priliku da razgovara sa osobom koja zna njegov/njen maternji jezik. Ako vozač ima problema sa sporazumevanjem, koordinator službe posreduje kao prevodilac između vozača, policije ili lokalnog tehničara za popravku.

Popravka kamiona i poluprikolica
Servisiranje i popravka kamiona. Pružamo vam podršku i ako imate problema sa poluprikolicom/nadgradnjom ili dodatnom opremom kao što su zadnja podižuća vrata, jedinice za zamrzavanje, rashladni uređaji i pneumatici.

Iznajmljivanje kamiona i poluprikolica
Kada vaše vozilo ili poluprikolica ne mogu da se poprave na vreme kako biste ispunili svoje radne obaveze, služba Volvo Action Service može da obezbedi iznajmljivanje kamiona i/ili poluprikolice.

Prevoz vozača u zemlju
Ukoliko vozač mora da napusti svoje vozilo zbog kvara, bolesti, porodičnih problema i slično, služba Volvo Action Service može da obezbedi prevoz vozača kući.

Pravna pomoć
Ukoliko vozač ima problema sa vlastima, služba Volvo Action Service može da obezbedi pravnu pomoć.