Dynafleet. Stvara profit.

Dynafleet. Stvara profit.

Preciznost. Upravo to je suština Dynafleet sistema za upravljanje voznim parkom kompanije Volvo Trucks. U bilo kom trenutku možete da vidite tačan položaj i status svojih kamiona i vozača. I još bolje od toga, ove informacije vam precizno pokazuju koje oblasti treba da unapredite da biste ostvarili veću profitabilnost. Četiri usluge Dynafleet omogućavaju vam da to ostvarite. Spremni ste da počnete?

Bez rasipanja goriva

Bez rasipanja goriva

Znate li koliko su ekonomični vaši vozači kada je u pitanju potrošnja goriva? I zašto jednom od njih to mnogo bolje polazi za rukom nego drugom? Usluga za gorivo i životnu sredinu uštedeće vam puno vremena analizom podataka o vozilu i vozaču i pomoći će vam da pronađete načine za uštedu troškova goriva i smanjenje emisije.
Saznajte više o usluzi za gorivo i životnu sredinu

Vremena vožnje na lak način

Vremena vožnje na lak način

Ne može biti jednostavnije. Dynafleet vam pomaže da u svakom trenutku budete upoznati s aktivnostima vozača. Takođe ćete dobijati proaktivna upozorenja kako biste osigurali poštovanje propisa o dozvoljenom radnom vremenu vozača. Uz to, automatsko preuzimanje tahografskih podataka uštedeće vam mnogo ručnog rada i administrativnih poslova.
Saznajte više o vremenima vožnje

Mapirajte čitavu flotu

Mapirajte čitavu flotu

Nema više telefoniranja ili nagađanja. Usluga Dynafleet pozicioniranja omogućava da sve informacije koje je ranije bilo teško pribaviti sada odmah budu dostupne. Gde je kamion u ovom trenutku? Kada će vozač stići? Koristite ovu uslugu dve sedmice i pitaćete se kako ste ikada mogli da radite bez nje.
Saznajte više o pozicioniranju

Da kabina bude ažurna

Da kabina bude ažurna

Da li se bavite dugolinijskim transportom ili imate potrebu da budete u što bližem kontaktu sa svojim vozačima? Za fiksni mesečni iznos koji obuhvata roming, usluga slanja poruka će osigurati informisanost vaših vozača i njihovu brzu reakciju na promene planova. Ova usluga takođe se glatko integriše s vašim sistemom za obradu narudžbina i omogućava direktnu komunikaciju između njega i vozača. Koji su vaši trenutni troškovi za telefonski saobraćaj i prenos podataka?
Saznajte više o razmeni poruka
Šta vas sprečava?

Šta vas sprečava?

Jednostavno se prijavite za željene usluge i koristite ih dokle god želite, bez ikakvih dodatnih obaveza. Cena je samo 15 € mesečno po usluzi i kamionu.