Način rada

Kompletan sistem za bilo koji kamion

Pošto je sistem Dynafleet razvijen unutar kompanije Volvo Trucks, on vam pruža pristup jedinstvenim i izuzetno korisnim informacijama s vašeg Volvo kamiona. Međutim, sistem Dynafleet se može naknadno ugraditi na bilo koju drugu marku kamiona i on pojednostavljuje nadzor nad mešovitim voznim parkom.

Dođite do svežih informacija na bilo kom mestu

Dođite do svežih informacija na bilo kom mestu

Dynafleet hardver je fabrički instaliran ili ga naknadno ugrađuje vaš Volvo zastupnik. Nije neophodan dodatni softver: jednostavno se prijavite na Dynafleet Web porta da biste pristupili podacima o svom voznom parku ili iskoristite svoj iPhone/iPad uređaj da biste došli do svežih informacija na bilo kom mestu.

Oprema i softver

Oprema i softver

Moćna jedinica telematskog mrežnog prolaza instalirana je u vozilu zajedno s kombinovanom GPS/GSM antenom. U zavisnosti od toga koji paket usluga izaberete, mogu biti uključeni i ekran za prikaz i tastatura. Softver se besplatno ažurira daljinskim putem.

Informacije i skladištenje

Informacije i skladištenje

Osoblje u sedištu firme i vozač mogu da komuniciraju u bilo kom trenutku SMS porukama. Informacije o vozilu i vozaču se šalju u Dynafleet bazu podataka, gde se analiziraju i prezentuju vama u vidu lako čitljivih izveštaja. Takođe možete da sa sistemom Dynafleet glatko integrišete svoje sisteme za obradu narudžbina ili fakturisanje.