Rešenja za bolje poslovanje

Rešenja za bolje poslovanje

Dynafleet je razvijen sa ciljem da vas opskrbi tačnim i ažurnim informacijama uvek kada ih poželite. Radeći to, sistem vam pomaže da rešite nekoliko problema navedenih u nastavku teksta.


Kontrola nad troškovima goriva

Kontrola nad troškovima goriva: Izveštaji o ekonomičnoj potrošnji goriva sadrže sve neophodne detalje o trenutnoj potrošnji goriva i trendovima. Oni olakšavaju pokretanje izmena ponašanja vozača koje su neophodne radi uštede goriva i omogućavaju praćenje napretka tokom vremena.
Veća produktivnost vozača

Veća produktivnost vozača: Sve aktivnosti vozača se evidentiraju i prikazuju. Koliko vremena treba da prođe pre pauze? Može li vozač prihvatiti ovaj novi zadatak u sklopu svoje radne smene? Sistem sve ovo izračunava i jasno vam to predstavi, zahvaljujući čemu možete potpuno iskoristiti svaki minut.
Identifikacija slobodnih kapaciteta

Identifikacija slobodnih kapaciteta:
Dynafleet može da prikaže listu vozila koja su najpodesnija za novi zadatak. Sistem uzima u obzir faktore, poput geografskog položaja, preostalog radnog vremena i ograničenja brzine, kako bi vam pomogao da donesete optimalnu odluku.

Praćenje vozila i tereta

Praćenje vozila i tereta:
Korišćenje vozila je verno predstavljeno u izveštajima. Koliko vozač koči? A koliko ima praznog hoda? Poređenjem dva vozača koji koriste isti kamion ponekad možete uočiti velike razlike. Dynafleet vam pomaže da ih ispravite, čime se smanjuje habanje vašeg vozila uz istovremeno usavršavanje stila vožnje.

Poštovanje propisa koji se odnose na vozače

Poštovanje propisa koji se odnose na vozače:
Radna vremena vozača mogu biti komplikovana. To ne važi ako koristite Dynafleet. Ovaj sistem za upravljanje voznim parkom omogućava vam da pratite sve aktivnosti vozača, i prošle i sadašnje. Upozorenje i u sedištu firme i u kamionu će biti generisano ako se vozač približi prekoračivanju dozvoljenog broja radnih sati.

Manje kancelarijskog posla

Manje kancelarijskog posla:
Dynafleet automatski obavlja najveći deo posla koji je ranije bio rađen ručno, poput preuzimanja tahografskih podataka i analize većeg broja parametara vozila. Na ovaj način smanjuje se veliki deo administrativnih poslova i oslobađa vreme za druge zadatke.

Praćenje uticaja na životnu sredinu

Praćenje uticaja na životnu sredinu:
Izveštaji o uticaju na životnu sredinu vam omogućavaju da vrlo detaljno pratite emisije CO2 svog voznog parka. Izveštaje po potrebi možete automatski slati klijentima. To vam pomaže da zauzmete proaktivni pristup uz uštedu vremena koje bi bilo neophodno za analizu podataka.