Uštedite do 5 procenata goriva. I to trajno.

Uštedite do 5 procenata goriva. I to trajno.

Smanjivanje potrošnje goriva je jednostavno. Ono što je teže jeste njeno održavanje na nižem nivou. Ako izaberete uslugu saveta za gorivo, lični instruktor će vam pomoći da smanjite potrošnju za do 5 procenata. Redovne kontrole i profesionalne smernice sam omogućavaju da je zadržite na tom nivou.

Nema više analiziranja izveštaja

Nema više analiziranja izveštaja

Imaćete ličnog instruktora za gorivo koji će vam pomoći da ostvarite održivu uštedu. Vaš instruktor će vam uštedeti vreme tako što će analizirati tehniku vožnje vaših vozača i pružiti vam praktične savete o oblastima na koje se treba usredsrediti radi unapređenja ponašanja u vožnji i postizanja održive uštede. Savete ćete redovno dobijati e-poštom, što će vam pomoći da blagovremeno donesete pravilne odluke.

Podrška za uštedu goriva

Podrška za uštedu goriva

Dobićete preglede voznog parka i grupa, kao i detalje o učinku svakog vozača. Pored identifikacije oblasti u kojima je neophodno poboljšanje, vaš instruktor za gorivo je uvek spreman da odgovori na vaša pitanja o uštedi goriva.

Obuka na puno različitih načina

Obuka na puno različitih načina

Pored sopstvenog instruktora za gorivo, komplet alata vam pruža podršku da uspostavite jednostavan način rada i pratite napredak. On vam takođe pruža rezultate najnovijih istraživanja o uštedi goriva, promeni načina upravljanja i motivaciji. Imate neko pitanje? Uz podršku usluge saveta za gorivo nećete dugo čekati na odgovor.

Koliko mogu da uštedim?

Koliko mogu da uštedim?

Kamion koji godišnje pređe 140.000 km može da smanji troškove za gorivo za 2500 € uz podršku usluge saveta za gorivo. Pošto mesečni trošak za ovu uslugu iznosi 20 € po kamionu, brzo ćete uvideti da ste dobro uložili svoj novac.

Lak početak

Lak početak

Počnite tako što ćete da posetite lokalnog zastupnika. Ako imate instaliran i aktiviran Dynafleet – sistem za upravljanje voznim parkom kompanije Volvo – već ste spremni. Ako nemate, pomoći ćemo vam da obavite naknadnu ugradnju sistema na bilo koji model kamiona.