Volvo Trucks Financial Services

Finansijske usluge firme Volvo Trucks.
Rešenje za vaš uspeh.


Vaš Volvo kamion je najkvalitetnije vozilo, bezbedno i savršeno prilagođeno vašem poslovanju. Isto važi i za nas jer možemo da vam pomognemo sa finansijskim rešenjima koja su plod naše stručnosti u transportnoj industriji i želje da stalno napredujete i koristite kamione.

Volvo FM na istovaru

Vaše potrebe su ono što nam je bitno

Volvo Trucks razume vaše poslovanje i brine se o njemu bolje nego iko drugi. I pored sezonskih varijacija prihoda i teških vremena, verujemo da naši kamioni mogu da vam pomognu u poslu i dovoljno smo fleksibilni da pronađemo bezbedno rešenje za vas. Suština finansijskih rešenja je u brojkama, ali vašim. Koristeći svoju stručnost u transportnoj industriji i sposobnost da pružimo finansijska rešenja, možemo da zadovoljimo sve vaše potrebe.

U kamionu

Eliminišite rizike i nabavite najnovije kamione

Obezbeđenje budućnosti vaše firme je ključno za sve generacije koje se bave vašim poslom. Možemo vam pomoći da se izborite sa finansijskim rizicima vlasništva kada investirate u novi Volvo kamion. Mi ćemo brinuti o tome, a vi ćete koristiti naša najnovija vozila uz konkurentnu mesečnu nadoknadu. 

U kancelariji 
Strelica  Pronađite najbližeg zastupnika