Dobro došli. Osvrnite se oko sebe.

Kada planiramo raspored elemenata u unutrašnjosti kabine, razmatramo šta je to što vozačima najviše treba. To se zove ergonomsko razmišljanje. Strateški postavljamo instrumente, ručicu menjača i komande kako biste ih koristili bez naprezanja i tako lakše obavljali posao.

Kabina kamiona Volvo FE ima prostranu unutrašnjost sa dobro projektovanim karakteristikama koje definišu opušten prostor u kome je pravo zadovoljstvo raditi.

Osvrnite se oko sebe i videćete da smo ga prilagodili da bude što komforniji.
 


Lak pristup kamionu Volvo FE

Lak ulazak u kabinu.

Opcionalno osvetljenje stepeništa je lampa u donjem okviru vrata. Pristupačni rukohvati i dva neklizajuća stepenika olakšavaju stalno ulaženje u vozilo i izlaženje iz njega.

Pročitajte više o ulaznom stepeniku Volvo FE kamiona


Potpuno nova sedišta

Potpuno nova sedišta.

Nova ergonomska sedišta su ključna karakteristika unutrašnjosti kabine kamiona Volvo FE jer imaju bolje podne držače, ugrađene naslone za glavu i sigurnosne pojaseve. Materijal novih presvlaka je otporniji na prljavštinu. I vozačevo i suvozačevo sedište možete da prilagodite svojim potrebama.

Pročitajte više o udobnoj vožnji


Poboljšana zvučna izolacija

Smanjite buku.

Volvo FE ima bolju zvučnu izolaciju, što znači da ga vozite opušteno, uz minimalnu buku motora i pneumatika.


Odeljci za odlaganje stvari

Puno prostora za vaše stvari.

Osvrnite se oko sebe kada uđete u kabinu i videćete da imate puno odeljaka za odlaganje stvari. Na instrument tabli. U vratima. Iznad glave. Između sedišta. Osim toga, možete da poručite još odeljaka za odlaganje stvari ako želite.

Pročitajte više o odlaganju stvari u kamionu Volvo FE


Odeljci po DIN standardu

Odeljci po DIN standardu.

Iznad vetrobranskog stakla nalaze se dva odeljka za odlaganje stvari, kao i četiri odeljka po DIN standardu. Odeljci po DIN standardu su predviđeni za radio-stanicu i tahograf ili za odlaganje stvari.


Glatka, ergonomska instrument tabla

Glatka, ergonomska instrument tabla.

Raspored elemenata na komandnoj tabli i instrumenata vam olakšava pristup najbitnijim informacijama. Odmah vidite brzinu, broj obrtaja motora i nivoe goriva i ulja, pa lakše planirate putovanje.Opcije za audio sistem

Slušajte muziku dok putujete.

Putujete brže kada slušate muziku. Volvo FE nudi čitav asortiman opcija za audio sistem – USB priključci, CD i MP3 uređaji i razne vrste radija – sa praktičnim, integrisanim komandama za telefoniranje bez ruku i daljinsko upravljanje.

Pogledajte specifikacije audio paketa


Regulacija klimatizacije

Uvek optimalna temperatura.

Sistem za klimatizaciju održava temperaturu kabine na odgovarajućem nivou uz pomoć klima uređaja ili bez njega.


Volan

Podesite volan.

Volan prečnika 460 ili 500 mm možete da podesite u omiljeni položaj.


Veličine kabina za kamion Volvo FE

Odgovarajuće veličine kabina.

Za Volvo FE postoje tri različite prostrane kabine. Dnevna kabina je najkompaktnija, dok komforna kabina može da bude sa krevetom ili bez njega. Veća kabina za spavanje se uvek isporučuje sa krevetom, pa imate dosta prostora za odmor i opuštanje.

Pogledajte specifikacije kabina