Kabina kamiona Volvo FE

Kabina kamiona Volvo FE.
Kućna udobnost na putu.

Znamo da je teret vaš prioritet. Međutim, verujemo da vam je takođe važno da uživate u prednostima udobnog, prostranog i bezbednog radnog prostora dok ste na putu. Zato smo dizajnirali kabine za novi Volvo FE tako da iznutra možete da ih prilagodite svojim potrebama (na raspolaganju su vam izvanredne opcije za odlaganje stvari i prostor za odmor), pri čemu spolja ostaju izuzetno robustne i stilski dopadljive.

Osim toga, pomoću ergonomski postavljenih instrumenata i komandi lako vozite kamion i koristite njegove funkcije pa vam se čini da ste to oduvek znali.

Za Volvo FE postoje tri različite kabine.
  Dnevna kabina
  • Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 1600 mm i širina 2300 mm.
Komforna kabina
  • Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 2000 mm i širina 2300 mm.
Kabina za spavanje
  • Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 2200 mm i širina 2300 mm.
Kabina sa niskim ulazom
  • Unutrašnja visina 1605 mm, dužina 2200 mm i širina 2300 mm.

Pogledajte kompletne specifikacije kabina

Unutrašnjost kabine novog kamiona Volvo FE

Unutrašnjost: Protegnite se i opustite.

Ako svakodnevno često ulazite u vozilo i izlazite iz njega, neophodan vam je praktičan, ergonomski dizajniran ulazni stepenik. Kada uđete u prostranu unutrašnjost sa modernim karakteristikama, čini vam se kao da ste u kući na točkovima. Dobro pogledajte unutrašnjost kabine Volvo FE kamiona i videćete da je napravljena za udoban boravak.

Pročitajte više o unutrašnjem izgledu kabina


Spoljašnjost kabine novog kamiona Volvo FE

Spoljašnjost: Isprobana i proverena radi vaše bezbednosti.

Kao svi kamioni iz našeg vrhunskog asortimana, Volvo FE je zadovoljio najstrože testove za bezbednost. Robustna spoljašnjost ima nekoliko novih karakteristika, kao i bolji sistem zaštite od podletanja. Na upadljivom prednjem kraju kamiona nalaze se redizajnirana maska hladnjaka i istaknut Volvo simbol.

Pročitajte više o spoljašnjem izgledu kabina


Volvo FE sa kabinom sa niskim ulazom odlikuju nizak ulazni stepenik i lak pristup

Prostrana kabina sa niskim ulazom.

Volvo FE sa kabinom sa niskim ulazom odlikuju nizak ulazni stepenik, lak pristup zahvaljujući vratima koja se otvaraju pod uglom do 90 stepeni i ravan pod. Kao i najviše četiri sedišta sa pojasom (uključujući vozačevo), vrhunska bezbednost i izvanredna vidljivost.

Pročitajte više o FE modelu sa kabinom sa niskim ulazom.


Boje kabina kamiona Volvo FE

Boje: Različite nijanse, isti kvalitet.

Da li ste znali da možete da poručite Volvo kabinu u bilo kojoj boji? Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – naša farbara vam nudi preko 300 boja. Pronađite svoju omiljenu pomoću mrežnog programa za farbanje kabina.

Pročitajte više o bojama kabina