Uski prolaz? Bez panike
Uski prolaz? Bez panike.

Uski prolazi, prastara putna mreža i uvek nemilosrdni rokovi. Da li ste spremni da testirate svoje manevarske sposobnosti u centru grada?

 

Novi Volvo FE nudi izvanredne vozne karakteristike i vidljivost u svim pravcima – savršeno za gradsku vožnju.
Volvo FE

Sve je teže voziti kamione kroz gradske centre i urbane sredine. Iako su saobraćajni propisi sve stroži, a dozvoljena vremena zadržavanja sve kraća, sve se više zahteva isporuka na vreme. Vas i vaše kupce obradovaće to što novi Volvo FE ima manevarske karakteristike i funkcije koje će vam pomoći da bez nepotrebne panike dođete na odredište i odete sa njega.

Dizajnirani da budu praktični

Novi kamioni Volvo FE imaju izvanredan poluprečnik zaokretanja, I-Shift menjač i značajna ergonomska rešenja za vožnju, pa manje fizički zamaraju vozače od većine drugih kamiona.

Odgovarajuća tehnologija

Kada je reč o efikasnijoj vožnji, zadnja kamera je takođe jedna od naših najpopularnijih opcija. Tu su i retrovizori koji smanjuju broj mrtvih uglova, što takođe povećava bezbednost pešaka, biciklista i drugih učesnika u saobraćaju. Mi u firmi Volvo shvatamo značaj upravljivosti – zašto vas onda novi Volvo FE ne bi odveo tamo gde pre niste mogli da dođete ni doslovno ni komercijalno?

8
Upravljivost