Uski prolaz? Bez panike.

Uski prolazi, prastara putna mreža i uvek nemilosrdni rokovi. Da li ste spremni da testirate svoje manevarske sposobnosti u centru grada?

 

Novi Volvo FE nudi izvanredne vozne karakteristike i vidljivost u svim pravcima – savršeno za gradsku vožnju.
Volvo FE

Sve je teže voziti kamione kroz gradske centre i urbane sredine. Iako su saobraćajni propisi sve stroži, a dozvoljena vremena zadržavanja sve kraća, sve se više zahteva isporuka na vreme. Vas i vaše kupce obradovaće to što novi Volvo FE ima manevarske karakteristike i funkcije koje će vam pomoći da bez nepotrebne panike dođete na odredište i odete sa njega.

Dizajnirani da budu praktični

Novi kamioni Volvo FE imaju izvanredan poluprečnik zaokretanja, I-Shift menjač i značajna ergonomska rešenja za vožnju, pa manje fizički zamaraju vozače od većine drugih kamiona.

Odgovarajuća tehnologija

Kada je reč o efikasnijoj vožnji, zadnja kamera je takođe jedna od naših najpopularnijih opcija. Tu su i retrovizori koji smanjuju broj mrtvih uglova, što takođe povećava bezbednost pešaka, biciklista i drugih učesnika u saobraćaju. Mi u firmi Volvo shvatamo značaj upravljivosti – zašto vas onda novi Volvo FE ne bi odveo tamo gde pre niste mogli da dođete ni doslovno ni komercijalno?

Adrenalinska trka po beskompromisnim ulicama.

„Uvrnuti“ test

Testiranje manevarskih karakteristika naših novih kamiona omogućilo nam je da budemo kreativni i sebi postavimo jedinstven izazov. Tako smo pretvorili španski pogranični grad Sijudad Rodrigo u vrhunsku probnu stazu za trku sa bikovima – ovoga puta sa njima se trkao novi 12-tonski Volvo FL sa D5 motorom. Pogledajte naš adrenalinski film „The Chase“ i istražite jedinstven panoramski prikaz na vrhu stranice.

8
Upravljivost