Točkovi se kotrljaju bez prestanka

Kada vam je Volvo Trucks poslovni partner, postavljate nove standarde za raspoloživost kamiona uz pomoć proširenog Volvo Zlatnog servisnog ugovora i proaktivnog pristupa održavanju.

Nova mogućnost povezivanja kamiona i dobro razvijena mreža zastupnika obezbeđuju izvanrednu radnu efikasnost.
Radna
Poboljšan Volvo Zlatni servisni ugovor

Novi Volvo FE može sada da se poruči sa poboljšanim Volvo Zlatnim servisnim ugovorom. Ako se odlučite za ovaj ugovor, najbitniji kamionski sistemi se daljinski povezuju sa Volvo radionicom, odakle se prate kako bi se servisirali samo po potrebi. Ovaj proaktivan pristup takođe obezbeđuje identifikovanje malih problema pre nego što postanu veliki i omogućava održavanje i popravku kada se kamion ne koristi. Novi vid povezivanja vam obezbeđuje maksimalnu raspoloživost vozila i efikasnije obavljanje transportnih i distributivnih zadataka.

Kamion treba da bude na putu, na svom radnom mestu – uz pomoć Volvo Trucks zastupnika, to je lakše nego ikada pre.

Pregledniji troškovi

Vi i Volvo Trucks zastupnik možete da napravite jedinstven plan servisiranja za kamion na osnovu sopstvenih poslovnih zahteva i uz fiksnu mesečnu nadoknadu. Na taj način, lakše ćete pratiti troškove i obavljati administrativne poslove.

Veliko povećanje radne efikasnosti

Svi naši servisni ugovori omogućavaju vozačima, vlasnicima i menadžerima voznih parkova da koriste široku, dobro razvijenu mrežu naših zastupnika. Oni koriste isključivo originalne Volvo delove za sve postupke održavanja. Osim toga, vaš kamion je uvek u rukama veštih, iskusnih Volvo tehničara.

Efikasan paket

Vrlo kvalitetno vozilo i njegovo lako korišćenje efikasan su paket i odlučujući faktor za komercijalni uspeh. Dozvolite nam da vam taj uspeh obezbedimo.

6
Radna efikasnost