Integrisan parkirni hladnjak I-ParkCool

I-ParkCool. Probudite se potpuno odmorni.

Nakon dobrog sna bolje ćete voziti. I manje je verovatno da ćete učestvovati u udesu.
 
I-ParkCool je potpuno nov i revolucionaran parkirni hladnjak. Fabrički instaliran, integrisan sa kabinom, sa izvanrednim rashladnim kapacitetom.

Stalno vam omogućava dobar noćni odmor. Bez obzira na spoljašnje uslove.

I-ParkCool, osnovni podaci
  • Izvanredan rashladni kapacitet do 2500 W
  • Isti prostor u kabini
  • Bez krovne opreme koja narušava aerodinamiku
  • Fabrički instaliran i integrisan sa sistemom za klimatizaciju
  • Za 20 dB tiši od sličnih klima uređaja


Kapacitet klima uređaja

Efikasan rashladni kapacitet do 2,500 W.

I-ParkCool je toliko efikasan da mora da radi samo nakratko. Kada mu je rashladni kapacitet 1000 W, održava prijatnu temperaturu tokom noći, pri čemu ne prazni akumulator.

I-ParkCool je takođe od velike pomoći kada pravite pauzu po vrelom danu. Možete ga koristiti najviše jedan sat za maksimalno hlađenje snagom do 2500 W. 

Bez uticaja na prostor u kabini

U njega ne možete da udarite glavom.

Kada se montira u kabini, klima uređaj smanjuje dragoceni prostor. Što nije zanemarljivo ako želite da iskoristite veću visinu za stajanje u novim kabinama. Ceo I-ParkCool je integrisan sa standardnim sistemom za klimatizaciju Tako da vam prostor u kabini ostaje na raspolaganju. 

Nenarušena aerodinamika

Ne utiče na aerodinamiku.

Klima uređaj se često montira na krov kabine, što nije vrlo dobra praksa. Time se narušava aerodinamika kamiona i povećava potrošnja goriva.

I-ParkCool se ugrađuje pa ne utiče na strujanje vazduha. Ne morate da ostajete budni noću i brinete o troškovima goriva.

Integracija sa sistemom za klimatizaciju

Integrisan sa sistemom za klimatizaciju.

Vruće. Hladno. Vruće. U ovakvim noćima značiće vam to što je I-ParkCool integrisan sa ostatkom sistema za klimatizaciju. U kombinaciji sa parkirnim grejačem on održava prijatnu temperaturu u kabini bez obzira na spoljašnju temperaturu.

Ceo sistem za klimatizaciju lako kontrolišete preko instrument table ili table kod kreveta.

I-ParkCool je manje bučan

Tihi prostor za spavanje.

Spavaćete mirno jer vas ne ometa bučni klima uređaj. I-ParkCool je za 20 dB tiši od sličnih sistema. Registrovani nivo zvuka je manji za celih 75%. Što dodatno poboljšava kvalitet spavanja.