Dizajnirana radi vaše udobnosti.

Prostrana unutrašnjost kabine Volvo FL kamiona dizajnirana je po meri vozača. Ergonomiju i udobnost uzeli smo u obzir pri dizajniranju svih detalja. Položaj komandi i ručice menjača, pregledna i intuitivna instrument tabla, udobna sedišta i podesivi volan – sve su to rezultati testiranja i razvoja koji su imali jedan krajnji cilj: najbolji radni prostor.Prostrana unutrašnjost kabine

Prostrana i bezbedna.

Za asortiman Volvo FL kamiona postoje tri kabine – dnevna kabina, komforna kabina i kabina za posadu – u zavisnosti od vaše potrebe za utovarnim prostorom ili brojem putnika.

Pogledajte kompletne specifikacije kabina


Udobna sedišta

Veća udobnost.

Nova ergonomska sedišta su ključna karakteristika enterijera kabine kamiona Volvo FL jer imaju bolje podne držače, ugrađene naslone za glavu i sigurnosne pojaseve. Materijal novih presvlaka je otporniji na prljavštinu. I vozačevo i suvozačevo sedište možete da prilagodite svojim potrebama.

Pročitajte više o udobnoj vožnji


Instrument tabla

Savršena kontrola jednim pogledom.

Instrument tabla Volvo FL kamiona ima intuitivan oblik i raspored. Instrumenti su postavljeni tako da obezbede najbolju ergonomiju, dok vam merači na instrument tabli daju savršen pregled radnih podataka jednim pogledom.


Mala unutrašnja buka

Mala unutrašnja buka.

Volvo FL ima bolju zvučnu izolaciju, što znači da ga vozite opušteno, uz minimalnu spoljašnju buku i buku motora i pneumatika.


Prostor za odlaganje stvari iznad glave

Veliki prostor za odlaganje stvari.

Odeljci u vratima i na instrument tabli. Prostor za odlaganje stvari iznad glave i tunelski odeljak za odlaganje stvari između sedišta. Kao i opcija poručivanja dodatnih odeljaka za odlaganje stvari u kabini. U Volvo FL kamionu uvek ćete imati odeljke za odlaganje bitnih stvari. Ili sitnica.

Pročitajte više o odeljcima za odlaganje stvari


Volan kamiona Volvo FL

Podesite volan.

Volan prečnika 460 ili 500 mm možete lako da postavite u omiljeni položaj.


4x4 dashboard switches

Pristupačne komande za 4×4

Da vam točkovi ne bi proklizavali i da se ne biste zaglavljivali u blatu, Volvo FL 4×4 se isporučuje sa svim komandama potrebnim za maksimalno povećanje prianjanja. Četiri prekidača na instrument tabli nadohvat ruke vam omogućavaju da koristite blokade diferencijala prednje pogonske i zadnje pogonske osovine, kao i nizak stepen prenosa i blokadu diferencijala razvodnog menjača.
Aparat za gašenje požara

Dodatna bezbednost.

Vaša bezbednost nam je najvažnija. Kao i vama. U tom smislu, možete da poručite opcionalnu bezbednosnu opremu kako bi unutrašnjost vaše kabine bila još bezbednija. Aparat za gašenje požara, reflektujući prsluk ili prenosno upozoravajuće svetlo – samo odaberite ono što vam treba. Da biste bili bezbedni.


Opcije za audio sistem

Slušajte muziku dok putujete.

Putujete brže kada slušate muziku. Na raspolaganju su tri različita audio paketa za Volvo FL – USB priključci, CD i MP3 uređaji i razne vrste radija – sa praktičnim, integrisanim komandama za telefoniranje bez ruku i daljinsko upravljanje.

Pogledajte specifikacije audio paketa