Kabina za novi Volvo FL

Kabina Volvo FL kamiona. Bezbednost,
stil i komfor.

Kabina Volvo FL kamiona je lako prepoznatljiva spolja. Svi će se okretati za impresivnom crnom prednjom maskom hladnjaka, dok će aerodinamičke linije i uglađena spoljašnjost obezbediti vozaču izvanredne vozne karakteristike i upravljivost. U zavisnosti od vaših potreba postoje tri veličine – dnevna kabina, komforna kabina i kabina za posadu – i sve su maksimalno komforne i funkcionalne.

Dnevna kabina
 • Unutrašnja visina 1605 mm,
  dužina 1600 mm
  i širina 2100 mm.
Komforna kabina
 • Unutrašnja visina 1605 mm,
  dužina 2000 mm
  i širina 2100 mm.
Kabina za posadu
 • Unutrašnja visina 1605 mm,
  dužina 2980 mm
  i širina 2100 mm.
Pogledajte kompletne specifikacije kabina

Unutrašnjost kabine za Volvo FL

Unutrašnjost kabine.
Protegnite se i opustite.

Ako svakodnevno često ulazite u vozilo i izlazite iz njega, neophodan vam je praktičan, ergonomski dizajniran ulazni stepenik. Prostrana i udobna unutrašnjost sa dobro projektovanim karakteristikama definiše opušten prostor u kome je pravo zadovoljstvo raditi. Osvrnite se oko sebe kada uđete u Volvo FL i videćete da smo ga prilagodili da bude što komforniji.

Pročitajte više o unutrašnjem izgledu kabina


Spoljašnjost kabine za Volvo FL

Spoljašnjost kabine.
Isprobana i proverena radi vaše bezbednosti.

Kao svi kamioni iz našeg vrhunskog asortimana, Volvo FL je zadovoljio najstrože testove za bezbednost. Robustna spoljašnjost sa boljim sistemom zaštite od podletanja dodatno je ojačana i ima 31 kg čelika više. Na upadljivom prednjem kraju kamiona nalaze se redizajnirana maska hladnjaka i istaknut Volvo simbol.

Pročitajte više o spoljašnjem izgledu kabina


X

Kabina za posadu.
Prostrana i spremna za težak posao.

Tražite li pouzdanog saradnika spremnog da obavi posao? Prostrana, produžena kabina za FL je osmišljena za rad najviše sedam osoba i ima mnogo praktičnih detalja. Udobnost, funkcionalnost i bezbednost se vide u svakom detalju.


Boje kabine

Boje: Različite nijanse, isti kvalitet.

Da li ste znali da možete da poručite Volvo kabinu u bilo kojoj boji koju možete da zamislite? Uštedite vreme i novac koje biste potrošili u nekoj drugoj farbari – naša farbara vam nudi više od 300 nepromenljive varijante boje. Ako nijedna ne zadovoljava vaše zahteve, možete da poručite dodatne boje.

Pogledajte mrežni program za farbanje kabina