Vozač kamiona Volvo FL
Tražite li nove načine da ostanete budni?

Vozač je zadovoljniji i efikasniji ako se oseća udobno i bezbedno, zbog čega smo kreirali lakše i stimulativnije radne uslove u novom Volvo FL kamionu kao nikada pre.

Šolja kafe

Zbog brojnih ulazaka i izlazaka, stalne potrebe za tehničkom pouzdanošću i kratkih rokova isporuke, svakodnevica vozača u gradskoj distribuciji ne dozvoljava kompromisna rešenja. Najbitnije je da bezrezervno verujete u kamion, u njegovu opremu i u njegove sposobnosti koje vam omogućavaju da bezbedno i lako obavljate posao. To se, kod novog Volvo FL kamiona, vidi u svakom detalju.

Novo sedište

Novi Volvo FL ima redizajnirano vozačevo sedište. Osim što je bezbednije i što ima integrisan naslon za vrat i sigurnosni pojas, izrađeno je od izdržljivijeg tekstila i obojeno tako da se divno uklapa sa ostatkom enterijera.

Ergonomska unutrašnjost

Unutrašnjost kabine ovog kamiona je istinski spoj funkcije i estetike. Brojne površine i prostori za odlaganje stvari idealno su postavljeni radi lakog pristupa, pa se kroz kabinu krećete brže i lakše.

Inteligentna instrument tabla

Slični standardi ergonomije odlikuju instrument tablu. Svi instrumenti i komande su intuitivno dizajnirani i inteligentno postavljeni u cilju efikasnijeg korišćenja bez ugrožavanja bezbednosti vozača ili pešaka. Osim toga, imajući u vidu vozačevu ergonomiju i okruženje, na instrument tablu smo postavili merač tečnosti AdBlue i merač začepljenja filtera za čvrste čestice u dizel gorivu.

Mali detalji prave veliku razliku

Ekonomičan, agilan i sa opcijom lakog D5K motora. Efikasnost Volvo FL kamiona počinje od motora.

U ovim kamionima, poslednja dnevna isporuka
ista je kao prva.

Da vidite i da vas vide

Mi takođe shvatamo koliko je važno da vozač i kamion komuniciraju sa pešacima i drugim učesnicima u saobraćaju. Zato novi Volvo FL ima snažna dnevna svetla za vožnju sa LED diodama koja se uključuju automatski čim vozilo krene unapred.

7
Vozač