Novi Volvo FL.
Mali, ali ambiciozan.

Vrlo upravljiv, kompaktan kamion sada može da se poruči kao 12-tonski model sa izvanrednim novim 4-cilindarskim motorom. Kada je reč o efikasnoj distribuciji u centru grada, teško da postoji efikasniji kamion od novog Volvo FL kamiona.


Novi Volvo FLAko ste vozač-transporter ili imate malu firmu, zašto je baš novi Volvo FL idealno distributivno rešenje za vas? Kako vam se čini na prvi pogled? Primetićete da ima potpuno novi prednji kraj koji se zasniva na dizajnerskom nasleđu firme Volvo – izgleda odlično, a ovaj klasičan Volvo kvalitet pogoduje i vama i vašem poslovanju.

Manja težina, bolje performanse

Kada pogledate specifikacije, videćete novi asortiman motora i novi 12-tonski model koji je za neverovatnih 500 kg lakši od sličnog vozila sa 6-cilindarskim motorom. Sada se težina kreće od 12 do 18 tona, što povećava korisnu nosivost i radnu fleksibilnost.
Novodizajnirano sedište povećava bezbednost.
Vozačevo sedište u kamionu Volvo FL

Vaša bezbedna zona

Unutrašnjost novog Volvo FL kamiona jedna je od najbezbednijih u kamionskoj industriji. Slavna Volvo bezbednosna kabina i novi asortiman sedišta štite vozače bolje nego ikada pre. U kombinaciji sa izvanrednom ergonomijom i inteligentnim unutrašnjim dizajnom, omogućavaju bolje radne uslove i efikasniji rad.

Novi prednji kraj sa dnevnim svetlima za vožnju sa LED diodama.
Dnevna svetla za vožnju sa LED diodama

Efikasno kretanje

Osim sa nekim od motora iz novog asortimana, novi 12-tonski Volvo FL može da se poruči sa ručnim, automatizovanim I-Sync ili automatskim Allison menjačem. Naravno, kamion zadovoljava sve zahteve Euro 6 standarda ne povećavajući potrošnju goriva ili učestalost servisiranja. Gradska distribucija, sakupljanje otpada i raznorazni zahtevni poslovi sada se lakše nego ikada pre obavljaju u novom Volvo FL modelu, malom kamionu sa velikim ambicijama.

2
Rezime o proizvodu