Novi Volvo FL.
Mali, ali ambiciozan.

Kompaktan, lak za manevrisanje i predviđen za veći broj zadataka nego ikada pre zahvaljujući proširenom asortimanu 4-cilindarskog motora i opciji pogona na četiri točka. Kada tražite kamion podjednako udoban u gustom gradskom saobraćaju i na šljunkovitim putevima, teško da postoji bolji kamion od novog Volvo FL kamiona.


Novi Volvo FLAko ste vozač-transporter ili imate malu firmu, zašto je baš novi Volvo FL idealno transportno rešenje za vas? Kako vam se čini na prvi pogled? Primetićete da ima potpuno novi prednji kraj koji se zasniva na dizajnerskom nasleđu firme Volvo – izgleda odlično, a ovaj klasičan Volvo kvalitet pogoduje i vama i vašem poslovanju.

Izaberite idealnu težinu

Zbog proširenog asortimana konfiguracija lakše nego ikada pre pronalazite Volvo FL koji zadovoljava vaše potrebe po pitanju težine, nosivosti i performansi. Odaberite 4-cilindarski D5K motor da biste dobili kamion 200–500 kg lakši od sličnog vozila sa 6-cilindarskim motorom. Sada može da se poruči već za kamione ukupne težine od 10 tona.
Novodizajnirano sedište povećava bezbednost.
Vozačevo sedište u kamionu Volvo FL

Vaša bezbedna zona

Unutrašnjost novog Volvo FL kamiona jedna je od najbezbednijih u kamionskoj industriji. Slavna Volvo bezbednosna kabina i novi asortiman sedišta štite vozače bolje nego ikada pre. U kombinaciji sa izvanrednom ergonomijom i inteligentnim unutrašnjim dizajnom, omogućavaju bolje radne uslove i efikasniji rad.

Novi prednji kraj sa dnevnim svetlima za vožnju sa LED diodama.
Dnevna svetla za vožnju sa LED diodama

Efikasno kretanje

Osim sa nekim od motora iz novog asortimana, novi Volvo FL može da se poruči sa ručnim, automatizovanim I-Sync ili automatskim menjačem. Naravno, kamion zadovoljava sve zahteve Euro 6 standarda ne povećavajući potrošnju goriva ili učestalost servisiranja. Gradska distribucija, sakupljanje otpada i raznorazni zahtevni poslovi sada se lakše nego ikada pre obavljaju u novom Volvo FL modelu, malom kamionu sa velikim ambicijama.

2
Rezime o proizvodu