Novi Volvo Zlatni servisni ugovor.
Obećavamo vam radnu efikasnost od 100%.

Svakom transporteru je radna efikasnost najvažnija. Zato je Volvo stvoren da traje i da vas poštedi neprijatnih iznenađenja na putu.

Sa novim Volvo Zlatnim servisnim ugovorom idemo korak dalje. Obećavamo da će vam kamion biti na raspolaganju kad god vam zatreba.

To nam omogućava novi telematski mrežni prolaz (TGW) preko koga radionica daljinski pristupa kamionu.

TGW takođe ima potpuno novu VAS On Call funkciju.

Pročitajte priču o radnoj efikasnosti od 100%

Novi Volvo Zlatni servisni ugovor
Preventivno održavanje
Popravke
Novo planiranje servisiranja
Karakteristike na mreži
Obećana radna efikasnost


Radna efikasnost od 100%

Naše obećanje: Radna efikasnost od 100%.

Najskuplji je onaj kamion koji stoji u mestu. Novim Zlatnim servisnim ugovorom obećavamo vam radnu efikasnost od 100%. Kamion će vam biti na raspolaganju kad god vam zatreba. U suprotnom, npr. u slučaju kvara, to ćemo vam finansijski nadoknaditi.

Zašto se Volvo usudio da obeća ovako nešto – šta razvojni inženjeri kažu o tome

Karakteristike na mreži. Vaš daljinski tehničar

Karakteristike na mreži.
Vaš daljinski tehničar.

Za neke stvari nije trebalo da dolazite u radionicu. Sada više nećete. Koristeći karakteristike na mreži, servisni tehničar može daljinski da pristupi vašem vozilu i kalibriše prikazanu potrošnju goriva, veličinu rezervoara za gorivo (ako su montirani dodatni rezervoari) i željenu maksimalnu brzinu kretanja. Može čak i da daljinski omogući funkciju indikatora tereta. Sve što morate da uradite je da se zaustavite kraj puta nakratko. Servisiranje nikada nije bilo brže.

Novo planiranje servisiranja

Novo planiranje servisiranja. Jedan korak napred.

Telematski mrežni prolaz omogućava radionici da pristupi informacijama kao što su podaci o motoru, kilometraža, potrošnja goriva, dijagnostičke šifre grešaka, uslovi vožnje i status najvažnijih komponenti (disk-pločica, kvačila, akumulatora, sušača vazduha itd). Tako možemo da vas upozorimo na vreme, pre neplaniranog zastoja. Što je još važnije, uvek smo potpuno spremni kada uđete u radionicu. Znači da nastavljate put vrlo brzo.

Dugme za Volvo Action Service

Treba vam pomoć? Samo pritisnite dugme.

Neplanirani zastoj u bespuću? Samo pritisnite dugme i Volvo Action Service će vam se javiti. VAS On Call vas automatski povezuje sa operaterom koji govori vašim jezikom (nakon provere nacionalnosti na kartici u digitalnom tahografu). Nakon povezivanja, servisiranje je brzo i tačno zato što su ID šasije, položaj kamiona i moguće dijagnostičke šifre grešaka već poznati.

Znak za Volvo radionicu

1100 radionica
– spremnih da vam pomognu bilo gde.

Kao Volvo kupac možete da iskoristite prednosti naše rasprostranjene servisne mreže čije je vrlo stručno osoblje uvek spremno da vam pomogne. Imamo preko 1100 radionica širom evropskog kontinenta. Čak iako ste daleko od kuće, pomoć je uvek u blizini.

Pronađite najbližu radionicu ovde