Volvo podrška

Pružamo vam podršku sve vreme. I na putu.

Pružamo vam podršku na razne načine da bi vam svakodnevni rad bio lakši, bezbedniji, a možda i prijatniji.Podrška vašem svakodnevnom radu


Obuka vozača. Rad u građevinarstvu

Obuka vozača.
Rad u građevinarstvu.

Jedinstvena usluga u ponudi za Volvo FMX: Obuka vozača za rad u građevinskom segmentu. Ova jednodnevna obuka u učionici obrađuje postupke u vezi sa ličnom bezbednošću i načine za efikasan rad i eliminisanje rizika. Obrađene su tehnike terenske vožnje kojima se izbegavaju nesreće i zaglavljivanje, kao i saveti za slučaj da to toga dođe.
Obrađene su karakteristike vozila povezane sa terenskom vožnjom, različitim nadgradnjama i korišćenjem izvoda snage. Osim toga, naučićete kako da potpuno iskoristite sisteme kao što su I-Shift i pogon na svim točkovima.

Pročitajte više o programu firme Volvo Trucks za razvoj profesionalnih vozača.

Treneri za kontrolu potrošnje goriva

Saveti za gorivo.
Možete da se obratite našim trenerima za kontrolu potrošnje goriva – pravim stručnjacima za smanjenje potrošnje goriva. Svakog meseca šalju vam detaljne izveštaje o gorivu sa ličnim savetima za poboljšanje. Potražite dodatne savete od namenske službe za pomoć ili se prijavite za korišćenje kompleta alata kako biste pronašli praktične savete i ideje.

Kako Volvo Trucks može da mi pomogne da uštedim gorivo? Pročitajte više ovde.

Aplikacija Dynafleet

Aplikacija Dynafleet.
Ova aplikacija mnogo olakšava posao vozaču i čini ga zabavnijim. Možete da pratite svoje ocene ekonomične potrošnje goriva i rang-listu, kao i vremena vožnje vozača i interesantna mesta na mapi. Osim toga, možete da upoređujete svoje performanse sa performansama kolega. Aplikaciju može da koristi inteligentni telefon ili tablet.

Work Remote za Volvo FMX

Work Remote.
Elektronski regulisano oslanjanje (ECS) olakšava vožnju i obezbeđuje transportovani teret. ECS4 je najnovija verzija sa dodatnim mogućnostima, od kojih je najistaknutija Work Remote. Sada imate savršenu kontrolu nad visinom vozila, opremom kao što su izvodi snage i funkcijama nadgradnje. Work Remote ima i indikator tereta. Imate potpunu kontrolu, bez obzira na to da li sedite za volanom ili obilazite kamion.Podrška vašem kamionu


Dobro razvijena mreža zastupnika

1100 radionica spremnih da vam pomognu bilo gde.
Kao Volvo kupac možete da iskoristite prednosti naše rasprostranjene servisne mreže čije je vrlo stručno osoblje uvek spremno da vam pomogne. Imamo preko 1100 radionica širom evropskog kontinenta. Čak iako ste daleko od kuće, pomoć je uvek u blizini.

Pronađite najbližu radionicu ovde.

Volvo Action Service On Call

Treba vam pomoć?
Samo pritisnite dugme.

Neplanirani zastoj u bespuću? Samo pritisnite dugme i Volvo Action Service će vam se javiti. VAS On Call vas automatski povezuje sa operaterom koji govori vašim jezikom (kamion proverava nacionalnost na kartici u digitalnom tahografu). A nakon povezivanja, servisiranje je brzo i tačno zato što su ID šasije, položaj kamiona i moguće dijagnostičke šifre grešaka već poznati.

Novo planiranje servisiranja za Volvo FMX

Novo planiranje servisiranja. Jedan korak napred.
Telematski mrežni prolaz omogućava radionici da pristupi informacijama kao što su podaci o motoru, kilometraža, potrošnja goriva, aktivni kodovi grešaka, uslovi vožnje i status najvažnijih komponenti (disk-pločica, kvačila, akumulatora, sušača vazduha itd). To znači da možemo da vas upozorimo na vreme, pre neplaniranog zastoja. Što je još važnije, uvek smo potpuno spremni kada uđete u radionicu. Znači da nastavljate put vrlo brzo. Novo planiranje servisiranja je opcija u kombinaciji sa novim Volvo Zlatnim servisnim ugovorom.

Karakteristike na mreži

Karakteristike na mreži. Vaš daljinski tehničar.
Za neke stvari nije trebalo da dolazite u radionicu. Sada više nećete. Koristeći karakteristike na mreži, servisni tehničar može daljinski da pristupi vašem vozilu i kalibriše prikazanu potrošnju goriva, veličinu rezervoara za gorivo (ako su montirani dodatni rezervoari) i željenu maksimalnu brzinu. Može čak i da daljinski omogući funkciju indikatora tereta. Sve što morate da uradite je da se zaustavite kraj puta nakratko. Servisiranje nikada nije bilo brže. Karakteristike na mreži su opcija u kombinaciji sa novim Volvo Zlatnim servisnim ugovorom.


Podrška vašem poslovanju


Volvo lizing

Volvo lizing.
Nekada je pametnije da nemate sopstveni kamion. Volvo lizing vam omogućava da odaberete rešenje prema svojim potrebama zato što može da uključuje finansiranje, drumarine, osiguranje, popravku i održavanje, pa čak i zamenu pneumatika.
Odlično ćete iskoristiti prednosti fiksnih i predvidljivih troškova za precizno planiranje sredstava, bolji tok gotovinskih sredstava i manji kapitalni izdatak.

Pročitajte o svim našim rešenjima za finansiranje ovde.