16.11.2013

Klub Globetrotter v letu 2014 potuje v Brazilijo!Ni dvoma o tem, da so ekskluzivne prodajne akcije, v katerih so tovornjaki Volvo ponujeni v sklopu posebnih promocijskih paketov skupaj z luksuznimi potovanji na najboljše svetovne destinacije, že zdaj zelo dobro poznane in priznane med strankami podjetja Volvo Trucks na trgih Srednje in Vzhodne Evrope. Ravnokar smo začeli z letošnjo akcijo – tokrat za tovornjake Euro 6 najnovejše serije FH, potujemo pa v Brazilijo!

 

Ekskluzivna prodajna akcija se je ravnokar začela v vseh državah znotraj trgov Srednje in Vzhodne Evrope, vključno s Slovenijo.

V sklopu nove akcije nakup novega Volva FH ne pomeni le nakupa enega izmed najnaprednejših tovornjakov, ki so trenutno na voljo, temveč tudi dostop do neštetih dogodivščin s članstvom v Klubu Globetrotter.

Kupci, ki želijo izkoristiti to posebno ponudbo in se odločijo za nakup tovornjaka FH13 42T s spalno kabino Globetrotter XL ali treh tovornjakov FH13 42T s spalno kabino Globetrotter z navedenimi tehničnimi lastnostmi, ki so opremljeni z motorji Euro 6 in napolnjeni z inovativnimi izdelki in storitvami za čim večjo varčnost z gorivom, udobje in varnost, se bodo lahko včlanili v Klub Globetrotter in prihodnje leto odpotovali na nepozaben izlet v Brazilijo.

Na izlet, poln nepozabnih dogodivščin, bomo odpotovali novembra 2014, med drugim pa bo vključeval obisk tovarne Volvo v Curitibi, nekaj prav zares čarobnih dni v Riu ter nekaj lenobnih dni na sončnih plažah razkošnega brazilskega obmorskega letovišča.

Podrobnosti o tej izjemni ponudbi, ki bo predvidoma trajala do konca marca 2014, so na voljo na vseh prodajnih mestih Volvo Trucks v Sloveniji in na spletni volvotrucks.si.

15 november 2013.

Za več informacij se obrnite na: Lidija Supek Koršoš, tel. +385 1 3867 672 ili lidija.supek@volvo.com

FH image/pjpeg 31,1 KB
Back

Subscribe to Volvo Trucks News

Would you like to be notified by email and/or by mobile phone when Volvo Trucks publishes news on this homepage or our WAP-portal? Please fill in your name, company, e-mail address and/or mobile phone number below.

  •  
  •  
  •  
  •  

By ticking the checkbox, you allow Volvo Trucks to save your personal data and use it for purposes related to your query.