Več o RSS

Kaj je elektronska dostava po spletu?
Elektronska dostava novic po spletu je spletna storitev, ki samodejno posodablja informacije z ene ali več spletnih strani, ki jih izberete sami - in vam prihrani čas, saj napravi iskanje informacij po vse obširnejšem internetu učinkovitejše.

RSS (kratica za: Really Simple Syndication, "zares preprosto posredovanje") je navadno označen z oranžno ikono za prenos informacij in se razvija v standardni način za elektronsko dostavo informacij po spletu, priljubljen na številnih športnih in novičarskih spletnih straneh. Z RSS lahko hitro in udobno pridete do novih vsebin, ne da vam bilo treba sploh obiskati spletno stran. RSS vam omogoča, da lahko na enem mestu - v svojem čitalniku - pregledate novice z več spletnih strani.

Kako se naročim na elektronsko dostavo?
Za to storitev morate samo namestiti čitalnik RSS v svoj računalnik. Na voljo je več takih čitalnikov. Nekateri med njimi so programi, ki si jih naložite v svoj računalnik; priporočamo pa vam uporabo čitalnika v spletu. Čitalniki v brskalniku so spletne strani, ki hranijo vaše izbrane izvorne spletne strani in njihove vsebine; to je praktično, če pregledujete novice z več računalnikov.

Desno zgoraj je naštetih nekaj povezav na spletne čitalnike in čitalnike, ki si jih naložite na računalnik - izberite med njimi.

Ko imate čitalnik RSS, lahko vnesete spletno stran Volvo kot izvorno stran novic.

ZAGOTOVITE SI ELEKTRONSKO DOSTAVO Z RSS

  1. Kliknite zgornjo povezavo.
  2. Kopirajte naslov URL.
  3. Prilepite naslov v čitalnik RSS.