Deli za zamenjavo

Ohranjajte svoj Volvo na ravni Volvo

Ohranjajte tovornjak Volvo v vrhunski kondiciji z deli za zamenjavo Volvo – ekonomično rešitvijo, s katero vaš Volvo ostaja ves čas na ravni Volvo.

Deli za zamenjavo V OKVIRU našega postopka obnove vrnjene obrabljene dele, jedra za obnovo, popolnoma razstavimo, da lahko natančno ocenimo njihovo stanje. Nato z jedra odstranimo posamezne dele in jih skrbno očistimo, nato pa še podrobneje pregledamo. Vse obrabne dele, kot so ležaji, tesnila in krtačke, zamenjamo s popolnoma novimi originalnimi deli Volvo. Dele po potrebi strojno obdelamo po veljavnih tovarniških specifikacijah in nato ponovno sestavimo. Nato jih ponovno preizkusimo in s tem preverimo pravilno delovanje. Deli za zamenjavo Volvo imajo konkurenčne cene in zanje veljajo popolnoma enaki garancijski pogoji kot za nove originalne nadomestne dele Volvo.

 Deli za zamenjavo KO VGRADITE del za zamenjavo Volvo, se lahko zanesete na kakovost in delovanje, kakršna vam lahko zagotovi samo Volvo. Vsak del za zamenjavo je preizkušen v tovarni pred odpremo in vam ga vgradijo Volvovi serviserji na pooblaščenem servisu.

 

 

Dele za zamenjavo Volvo obnavljamo natančno po standardih kakovosti Volvo Trucks in po postopkih, ki zagotavljajo kar najmanjše škodljive učinke na okolje.

 Deli za zamenjavo OGLEJTE SI FILM in spoznajte, kako v postopku obnove vdahnemo novo življenje delom za zamenjavo Volvo. Za ogled kliknite tukaj.Pogovorite se s pooblaščenim serviserjem Volvo in ugotovite, kako lahko deli za zamenjavo Volvo pomagajo, da vaš Volvo ostaja na ravni Volvo.