Da bo vozilo čim več na cesti

Da bo vozilo čim več na cesti


Volvo Trucks kot vaš poslovni partner, razširjena zlata pogodba Volvo in proaktivni pristop k vzdrževanju vzpostavljajo nova merila razpoložljivosti vozila.

Razpoložljivost

Izboljšana zlata pogodba Volvo

Za novi Volvo FE je na voljo izboljšana zlata pogodba Volvo. V okviru te pogodbe so bistveni deli tovornjaka daljinsko povezani z Volvovo servisno delavnico, ki jih lahko nadzoruje, s čimer vam prihrani nepotrebne obiske na servisu. Ta proaktivni pristop hkrati omogoča zgodnje odkrivanje manjših napak, preden prerastejo v resne težave, ter omogoča načrtovati vzdrževalne posege in popravila takrat, ko je tovornjak po delovnem urniku prost. To novo povezovanje z delavnico omogoča kar največjo razpoložljivost vozila ter učinkovitejše opravljanje prevozov in distribucijskih nalog.

Preprostejši pregled nad stroški

Skupaj z Volvovim serviserjem lahko sestavite poslovnim potrebam prilagojen program servisiranja tovornjaka in se dogovorite za fiksne mesečne plačilne obroke. To vam poenostavi nadzor nad stroški in administracijo.

Večja razpoložljivost

Vsaka servisna pogodba voznikom, lastnikom in upraviteljem voznih parkov odpira dostop do naše široko razvejane servisne mreže. Lahko se zanesete, da pri vseh vzdrževalnih posegih uporabljamo samo originalne nadomestne dele. In vaš tovornjak bo vedno v rokah usposobljenih ter izkušenih Volvovih serviserjev.

Prepričljiv paket

Izjemno kakovostno vozilo in lastništvo brez težav pomenita prepričljiv paket in odločujoč dejavnik poslovne uspešnosti. Zakaj nam ne bi pustili, da vam pomagamo k uspehu?