d

Neomejena mobilnost

Vozilo je sicer osnova, vendar le delček vsega, kar vam lahko ponudimo.

Zato le preberite prispevke v nadaljevanju in odkrili boste, kako vam lahko naših deset najpomembnejših storitev pomaga pri poslovanju.

Ni namreč pomembno samo to, da se vaš tovornjak odpravi na vožnjo, ampak je pomembna tudi pomoč pri zagotavljanju njegove zmogljivosti in varčne porabe, varnosti voznika in ekonomičnosti vožnje za nemoteno obratovanje vozila in poslovanje vašega podjetja.


1 POVEZAN TOVORNJAK Tovornjak prihodnosti je že tu – že danes so vam dostopni pametnejše servisiranje, večja razpoložljivost in optimalno vzdrževanje. arrow 6 NASVETI ZA GORIVO Odkrijte, kako lahko prihranite do 5 % stroškov goriva, če težji del naloge prepustite svetovalcu za gorivo. arrow
dotted line
2 DYNAFLEET Sistem za upravljanje voznega parka, ki omogoča boljši pregled nad obratovanjem in boljši nadzor nad poslovanjem. arrow 7 POOBLAŠČENI VOLVO SERVIS 
Ne gre le za izjemno kakovosten servis, ampak za resnično partnerstvo s servisno delavnico. arrow
dotted line
3 VOLVO ZLATA POGODBA 
Na podlagi učinkovitega dialoga, povezljivosti in pametnega načrtovanja vam Volvo zlata servisna pogodba omogoča 100-odstotno razpoložljivost vozila. arrow
8 POZDRAVLJENI V SERVISNI DELAVNICI 
S Samuelom Lönnqvistom, serviserjem in vodjem servisne delavnice Volvo Trucks, se pogovarjamo o življenju v delavnici in nenehnem izpopolnjevanju. arrow
dotted line
4 VOLVO ACTION SERVICE 
Odkrijte, kako vam tipka VAS omogoča pametnejšo in hitrejšo pomoč na cesti. arrow
9 ORIGINALNI NADOMESTNI DELI VOLVO 
Vsak del je optimiziran za delovanje v vozilu, zato vam zagotavlja enako visoko raven zmogljivosti, varčne porabe in razpoložljivosti. arrow
dotted line
5 USPOSABLJANJE VOZNIKOV 
Preberite o pomenu vlaganja v voznike za kar najboljšo izkoriščenost vozil in najuspešnejše poslovanje. arrow

Nekateri proizvodi ali storitve, navedene v Zgodbah uspešnicah, niso na voljo na vseh trgih. Podrobnejše informacije vam bo z veseljem dal vaš prodajalec vozil Volvo.


Volvove servisne pogodbe

Volvove servisne pogodbe

Ugodna rešitev za maksimalno razpoložljivost ob fiksnih stroških.

Dynafleet

Dynafleet. Pregled nad dobički

Ne glede na obseg poslovanja ali vrsto prevozov vam Volvov sistem za upravljanje voznega parka Dynafleet pomaga odkrivati možnosti za še donosnejše poslovanje.

Volvov najem tovornjakov

Najem tovornjakov Volvo

Morate najeti tovornjak? Imamo veliko vozil različnih modelov, tako da boste laže našli pravi tovornjak za svoje prevoze.

Usposabljanje voznikov

Usposabljanje voznikov – izboljšajte donosnost podjetja

Kako vozniki ravnajo s tovornjaki, se odraža na donosnosti podjetja, zato je lahko naložba v usposabljanje voznikov vaša najboljša naložba.

Vsaka kapljica šteje

Vsaka kapljica šteje

„Vsaka kapljica šteje“ je filozofija, ki ji sledimo pri Volvo Trucks pri zmanjševanju porabe goriva, izpustov CO2 in učinkov na okolje.

Fleksibilne finančne rešitve

Fleksibilne finančne rešitve

Ponudimo vam lahko fleksibilno finančno rešitev, ki ustreza vašim potrebam, željam in zahtevam ter vašemu poslovnemu položaju. Z našimi rešitvami boste poenostavili finančno načrtovanje ter imeli popoln nadzor nad svojimi stroški in naložbami.

Nasveti za gorivo

Predstavitev nove storitve: Nasveti za gorivo

Ob orodjih in najnovejših izsledkih raziskav vam bo pomagal doseči trajne do petodstotne prihranke goriva tudi osebni svetovalec za gorivo.