Dynafleet. Pregled nad dobički.

Dynafleet. Pregled nad dobički.

Natančnost. To je jedro Volvovega sistema za upravljanje voznega parka Dynafleet. Ob vsakem času imate natančen pregled nad lokacijami in stanjem vaših tovornjakov in voznikov. Še več, iz teh podatkov lahko natančno ugotovite, kje so še mogoče izboljšave za večjo donosnost. Za to skrbijo štiri storitve sistema Dynafleet. Lahko začnemo?

Nič več potrate goriva

Nič več potrate goriva

Veste, kako gospodarno vozijo vaši vozniki? In zakaj je eden toliko uspešnejši od drugega? Storitev Gorivo in okolje vam prihrani mnogo časa pri analiziranju podatkov o vozilih in voznikih – ter vam pomaga poiskati poti do zmanjšanja porabe in izpustov.
Preberite več o storitvi Gorivo in okolje

Preprostejše upravljanje voznikovih časov

Preprostejše upravljanje voznikovih časov

Preprosto, kot mora biti. Dynafleet vam omogoča ves čas obvladovati dejavnosti voznikov. Prejemate celo vnaprejšnja opozorila na nevarnost kršitve predpisov o delovnih urah voznikov. Samodejni prenos podatkov iz tahografov v računalnik sistema pa vam prihrani precej ročnega dela in administracije.
Preberite več o upravljanju voznikovih časov

Celoten vozni park na karti

Celoten vozni park na karti

Nič več telefonskih klicev ali ugibanja. S storitvijo Razporeditev vozil sistema Dynafleet imate zdaj na pladnju vse podatke, ki ste jih doslej zbirali s težavo. Kje se trenutno nahaja tovornjak? Kdaj bo voznik prispel? Preizkušajte storitev dva tedna in ne boste si več mogli predstavljati, kako ste lahko kdaj shajali brez nje.
Preberite več o Razporeditvi vozil

Sproti obveščajte voznika

Sproti obveščajte voznika

Se ukvarjate s prevozi na velike razdalje, vam je pomemben stalen stik z vozniki? S storitvijo Sporočila, ki za fiksno naročnino obsega tudi gostovanje v tujih omrežjih, se lahko s svojimi vozniki sproti dogovarjate o spremembah načrtov. Storitev je mogoče tudi integrirati v vaš sistem naročil, ki lahko prek nje neposredno komunicira z vozniki. Kolikšni so vaši sedanji stroški za telefon in prenos podatkov?
Preberite več o storitvi Sporočila
Kaj vas zadržuje?

Kaj vas zadržuje?

Preprosto se naročite na storitve, ki jih potrebujete, in jih uporabljajte, dokler želite – brez nadaljnjih obveznosti. Mesečna naročnina znaša le 15 EUR na storitev za tovornjak.