Skrbite za polno produktivnost voznikov

Skrbite za polno produktivnost voznikov

Ali razpoložljive delovne ure izkoristite dovolj? Storitev Voznikovi časi vam prinese odgovor na pladnju. Neposredno vam prikaže, kateri voznik je najprimernejši za nov prevoz, kateri pa potrebuje premor ali mora celo končati za danes. Tako lahko poskrbite za polno produktivnost voznikov – in povečate prihodke ob nespremenjenih zmogljivostih.

Podatki o voznikih za lažje načrtovanje

Podatki o voznikih za lažje načrtovanje

Manj časa porabite za načrtovanje in administracijo. V podporo učinkovitemu načrtovanju vam sistem Dynafleet tekoče prikazuje, koliko časa lahko, glede na predpise o voznikovih časih, vsak voznik porabi za novo vožnjo. Podatki o voznih časih, časih počitka in časih natovarjanja segajo 30 dni v preteklost, kar vam koristi pri sestavljanju računov in plačilnih list voznikov.

Prenos podatkov iz tahografov na daljavo

Prenos podatkov iz tahografov na daljavo

Iz centrale lahko sprožite hiter in preprost prenos podatkov o voznikovih dejavnostih iz digitalnih tahografov. Storitev vam omogoča v vsakem trenutku tekočo dokumentacijo – ne glede na to, kje sta trenutno tovornjak in voznik. Dynafleet vam tako prihrani 20 minut, kolikor je bilo doslej potrebnih za ročni prenos podatkov.


Svetovanje glede predpisov

Svetovanje glede predpisov

Storitev Voznikovi časi vam omogoča natančno spremljanje vseh dejavnosti voznikov. Podatki, kot so čas za naslednji premor in drugi, so prikazani na karti in v poročilih o voznikovih dejavnostih, da laže ravnate po predpisih o voznikovih časih. Sistem lahko v kabini in v centrali sproži opozorilo, če se kateremu od voznikov izteka dovoljeni vozni čas.

Storitev Voznikovi časi:
  • Podatki se iz tahografa v vozilu samodejno prenašajo v Dynafleet Online
  • Dynafleet Online hrani vse tahografske datoteke, vi pa jih lahko kadarkoli prenesete v svoj računalnik
  • Sproži opozorilo, če se kateremu od voznikov izteka dovoljeni vozni čas
  • Zagotavlja podatke, ki so podlaga za izstavljanje računov in izračun plač voznikov
  • Odpravlja negotovosti glede skladnosti s predpisi o voznikovih časih
  • Prihrani vam administrativno delo v centrali