Volvo Trucks Financial Services

Finančne storitve Volvo.
Vaša pot v prihodnost.


Vaš tovornjak Volvo je vozilo vrhunske kakovosti, varno in popolnoma prilagojeno vašim poslovnim potrebam. Enako velja za našo sposobnost pomagati vam s finančnimi rešitvami, v katerih združujemo poznavanje panoge in željo, da bi pomagali vam in tovornjaku ostati v poslu.

Volvo FM unloading

Pomembne so nam vaše potrebe

Pri Volvo Trucks razumemo in skrbimo za vaše poslovanje bolj kot kdorkoli drug. V poslu lahko pride do sezonskih nihanj prihodkov in suhih obdobij, verjamemo pa, da vam naši tovornjaki pomagajo pri poslovanju – in smo dovolj prožni, da vam lahko pokažemo varno pot v prihodnost. Finančne storitve so stvar številk – ampak gre za vaše številke. Na podlagi našega poznavanja panoge in naše sposobnosti ponuditi finančne rešitve lahko poskrbimo za vse vaše potrebe.

Volvo FH with mc

Nakup ali lizing tovornjaka?

Nov tovornjak Volvo je sijajna naložba, ampak novi časi zahtevajo novo finančno razmišljanje. Morda gotovina ali posojilo nista več prava izbira za vas. Na srečo ponujamo tudi druge možnosti – in pri iskanju prave poti bomo skrbno pretehtali vaše potrebe. 

Inside truck

Odpravite tveganja in si zagotovite najsodobnejše tovornjake

Zagotavljanje prihodnosti vašega podjetja je ključnega pomena za vse generacije, ki sodelujejo v njem. Pri vaši naložbi v nov tovornjak Volvo vam lahko pomagamo obvladovati finančna tveganja lastništva. Skrbi glede tega prepustite nam, vi pa imejte na voljo naša najnovejša vozila ob konkurenčnih mesečnih stroških. 

Inside office

Posvetite pozornost rasti – drugo prepustite nam

Želite posvetiti pozornost rasti podjetja in njegovi čim večji donosnosti v prihodnosti? Če je tako, prepustite vse v zvezi s tovornjakom nam. Volvovi najcelovitejši finančni paketi zajemajo financiranje, zavarovanje, popravila in vzdrževanje. Te storitve pomenijo za vaše poslovanje dodatno vrednost, omogočajo vam pregled nad stroški, prihranijo čas in omogočajo popoln nadzor nad poslovanjem.
 


Arrow  Poiščite najbližjega prodajalca

Z več kot XY prodajalci v SLOVENIJI vam lahko zagotovimo lokalne storitve, kakršne si zaslužite.