novi Volvo FE

Vaš prilagodljivi delovni partner, ki ga odlikujejo odlične vozne lastnosti in prvovrstna produktivnost.

Vlačilec 4x2; šasija s kabino 4x2, 6x2 ali 6x4

D8K (250, 280 ali 320 KM)
Bodite na varni strani

Res premišljene varnostne rešitve imajo številne prednosti. Zmanjšujejo konkretna tveganja. Vozniku pomagajo opravljati posebne naloge. In prispevajo tudi h gospodarnosti dela.

Novi Volvo FE gradi na preverjeni tradiciji inovativne varnosti in jo poglablja z novimi, učinkovitimi rešitvami. Zdaj je opremljen s sistemom ESP (elektronskim programom stabilnosti), ki z izboljšano smerno in vzvojno stabilnostjo izboljšuje lego na cesti in varnost.

Priznana varnostna kabina Volvo je zaščitna kletka, ki izpolnjuje najvišja merila.
Čelada

Bodite vidni in varni

Med preventivno varnostno opremo novega Volva FE spadajo poleg preverjenega sistema ESP še premišljeno zasnovana vzvratna ogledala, ki zmanjšujejo slepa območja, in novi dnevni žarometi LED. Ta oprema zagotavlja optimalno vidljivost in vidnost. Ugodna novica za voznika, kolesarja in pešca v mestnem središču.

Nova zasnova sedežev

V sami kabini se voznik znajde v središču območja, ki spada med najbolj varna, kar jih lahko uživa voznik tovornjaka. Priznano varnostno kabino Volvo smo dopolnili z novim sedežem, ki se ob prometni nesreči še bolje obnese pri deformacijah in pomiku naprej.

Obdajte se z vrhunskimi rešitvami za preventivno varnost in zaščito.

Poslovna prednost

Seveda je fizična varnost voznikov, drugih uporabnikov cest in pešcev na prvem mestu. A zavedamo se tudi tega, da lahko manj manjših trčenj in zaradi teh trčenj potrebnih dolgotrajnih popravil znatno prispeva k razpoložljivosti tovornjaka ter vpliva na skupne stroške lastništva. Kar zadeva varnost, je naše poslanstvo jasno – zakaj ne bi vstopili v kabino in se sami prepričali?

9
Varnost