Nova zlata servisna pogodba Volvo. Jamčimo vam 100-odstotno razpoložljivost.

Za vsakega prevoznika je razpoložljivost tovornjaka bistvenega pomena. Zato je Volvo trpežen in vam prihrani neprijetna presenečenja na cesti.

Z novo zlato servisno pogodbo Volvo lahko za vas naredimo še več. Jamčimo vam, da bo vaš tovornjak razpoložljiv, kadarkoli ga boste potrebovali.

To lahko zagotovimo z novim telematskim vmesnikom (TGW), ki servisni delavnici omogoča dostop do tovornjaka na daljavo.

TGW prinaša tudi povsem novo funkcijo VAS On Call.
 
Nova Volvova zlata pogodba
  Preventivno vzdrževanje
Popravila
Novo načrtovanje servisiranja
Oprema Online
Jamstvo razpoložljivosti


Jamstvo 100-odstotne razpoložljivosti

Naša obljuba: 100-odstotna razpoložljivost.

Tovornjak je najdražji, kadar stoji. Z novo zlato pogodbo Volvo vam lahko zajamčimo nič manj kot 100-odstotno razpoložljivost. To pomeni, da bo vaš tovornjak razpoložljiv, kadarkoli ga boste potrebovali. Če nam to ne uspe, recimo ob okvari tovornjaka, vam plačamo odškodnino.

Dodatna oprema online. Vaš brezžični serviser

Dodatna oprema online.
Vaš brezžični serviser.

Nekatere težave res ne bi smele zahtevati obiska servisa. In zdaj ga tudi ne zahtevajo več. S storitvijo Dodatna oprema online ima serviser dostop do vašega vozila na daljavo in lahko umeri prikaz porabe goriva ali velikost rezervoarja (po vgradnji novih rezervoarjev) ali nastavi omejitev hitrosti po vaši želji. Mogoče je celo na daljavo omogočiti delovanje prikazovalnika obremenitve. Potreben je le kratek postanek ob cesti. Servisiranje ni bilo še nikoli tako hitro.

Novo načrtovanje servisiranja

Novo načrtovanje servisiranja. Korak naprej.

Prek telematskega vmesnika lahko servis pridobi podatke o delovanju motorja, prevoženih kilometrih, porabi goriva, diagnostičnih kodah napak, voznih pogojih in stanju bistvenih delov vozila (zavornih oblog, sklopke, akumulatorja, sušilnika zraka itd.). Tako vas lahko opozorimo pravočasno, preden bi lahko tovornjak zares obstal. Še pomembnejše pa je, da smo ob vašem prihodu popolnoma pripravljeni na servisiranje. Tako boste mimogrede spet na cesti.

Tipka Volvo Action Service

Potrebujete pomoč? Samo pritisnite na gumb.

Je tovornjak nepričakovano obstal v tujem okolju? Do storitve Volvo Action Service potrebujete le pritisk na gumb. VAS On Call vas samodejno poveže z operaterjem, ki govori vaš jezik (tovornjak preveri podatek o državljanstvu na kartici v digitalnem tahografu). Ko dobite zvezo, je naša storitev hitra in natančna, saj operater že ima podatke o številki šasije, kraju in morebitnih diagnostičnih kodah napak.

Volvova servisna mreža za tovornjake

1,100 servisnih delavnic – na voljo za pomoč, kjerkoli jo potrebujete.

Kot uporabnik Volva imate dostop do naše razvejane servisne mreže, ki vam zagotavlja pomoč s svojimi zelo usposobljenimi delavci. Samo po Evropi imamo razporejenih več kot 1100 servisnih delavnic. Torej: tudi ko ste daleč od doma, do pomoči nimate nikoli daleč. 
 
Poiščite najbližjo servisno delavnico.