Narejena tako, da vam bo udobno.

Prostorna notranjost kabine novega Volva FL je zasnovana posebej za določeno osebo – za voznika. Prav pri vsaki podrobnosti smo pozornost posvetili ergonomiji in udobju. Razporeditev stikal in ročic ter ročice menjalnika, pregledna intuitivna armaturna plošča, udobni sedeži in nastavljiv volan – vse to je rezultat testiranja in razvoja, pri katerih nas je vodil en sam končni cilj: oblikovati kar najboljše delovno okolje.Prostorna notranjost kabine

Prostornost in zračnost.

Pri modelu Volvo FL lahko izbirate med tremi velikostmi kabine: dnevno kabino, komfortno kabino in kabino za ekipo – upoštevajoč, koliko prostora potrebujete za tovor oziroma koliko oseb prevažate.

Oglejte si popolne tehnične podatke kabin


Udobni sedeži

Nove ravni udobja.

Novi ergonomični sedeži so osrednja novost v kabini Volva FL, z izboljšanimi pritrditvami ter integriranimi vzglavniki in varnostnimi pasovi. Novi materiali prevlek so še bolj odporni proti umazaniji. Voznikov sedež, pa tudi sedeže za sopotnike, je mogoče nastavljati.

Preberite več o udobju za voznika


Instrumentna plošča

Popoln nadzor – že z bežnim pogledom.

Instrumentna in armaturna plošča Volva FL sta zasnovani tako, da je razporeditev njunih elementov čim bolj intuitivna. Instrumenti so razporejeni ergonomično, merilniki na armaturni plošči pa vam omogočajo popoln nadzor nad stanjem že na prvi pogled.


Manj hrupa v kabini

Nizke ravni hrupa v kabini.

Izpopolnjena zvočna izolacija zagotavlja, da je vožnja Volva FL sproščena ob kar najmanj hrupa od zunaj, pa tudi od motorja in pnevmatik.


Odlagalni prostor nad glavo

Obilica odlagalnih prostorov.

Predali v vratih in na armaturni plošči. Odlagalni prostori pod stropom, zaprt predal na motornem okrovu med sedežema. In možnosti vgradnje še dodatnih odlagalnih prostorov v kabini. V Volvu FL vam nikoli ne bo zmanjkalo odlagalnih prostorov za nujno potrebno prtljago. Pa tudi ne za tisto, ki ni povsem nujna.

Preberite več o odlagalnih prostorih


Volan Volva FL

Nastavite si volanski obroč.

Volan si brez težav nastavite v najljubši položaj in ima premer 460 ali 500 mm.


Stikala 4x4 na armaturni plošči

Lahko dostopno upravljanje 4×4

Za to, da se vam kolesa ne bi vrtela v prazno ali da ne bi obtičali v blatu, pri Volvu FL 4×4 skrbijo vsa potrebna stikala za upravljanje oprijema. Štiri stikala na armaturni plošči so na dosegu in služijo za upravljanje zapor diferencialov sprednje gnane osi in zadnje osi, pa tudi za izbiro nizkega območja prestav in zaporo osrednjega gonila.
Gasilni aparat

Za še večjo varnost.

Vaša varnost je za nas osrednjega pomena. Prav je, da zanjo skrbite tudi sami. Zato vam nudimo široko izbiro dodatne varnostne opreme, da bo vaša kabina še varnejše okolje. Gasilni aparat, opozorilni telovnik ali prenosna opozorilna svetilka – morate jih le še naročiti. V svoje dobro.


Možnosti avdio sistema

Naj vas spremlja glasba po lastni izbiri.

Ob glasbi vam vožnja mine hitreje. Pri Volvu FL so na voljo tri različice avdio sistema – od priključkov USB ter predvajalnikov CD in mp3 do različnih modelov radijskih sprejemnikov s priročnim prostoročnim in daljinskim upravljanjem.

Oglejte si tehnične podatke avdio sistemov