Voznik Volva FL
Iščete nove načine za zagotavljanje zbranosti?

Voznik, ki se počuti udobno in varno, je tudi zadovoljen in učinkovit voznik – zato smo poskrbeli, da je delo v novem Volvu FL in okoli njega še lažje in zadovoljujoče.

Skodelica kave

Pogosto vstopanje v kabino in izstopanje iz nje, zahteve po stalni tehnični zanesljivosti in zahtevni urniki pomenijo, da si voznik v mestni distribuciji v svojem delovniku ne sme privoščiti kompromisnih rešitev. Na svoj tovornjak, njegovo opremo in sposobnost, da vam omogoča delo opravljati varno in udobno, se morate brezpogojno zanesti. Pri novem Volvu FL to velja za vse, do najmanjše podrobnosti.

Nova zasnova sedežev

Voznikov sedež v novem Volvu FL je zasnovan na novo. Z vgrajenima vzglavnikom in varnostnim pasom zagotavlja višjo raven varnosti, poleg tega pa je s trpežnejšo tekstilno prevleko in barvami popolnoma usklajen z drugo opremo v kabini.

Ergonomična zasnova notranjosti

Ko smo pri notranjosti kabine, kabina tega tovornjaka izraža popolno zlitje funkcionalnosti in estetike. Na voljo je obilica premišljeno razporejenih dostopnih odlagalnih površin in prostorov, kar pomeni, da bo vaše gibanje v kabini gospodarnejše in manj utrudljivo.

Pametna instrumentna plošča

Podobno visoka merila ergonomije veljajo tudi za instrumentno ploščo. Zasnovana je tako, da olajšuje učinkovito delo, a brez ogrožanja varnosti voznika ali pešcev, vsi instrumenti, ročice in stikala pa so intuitivno zasnovani in premišljeno razporejeni. Da bi bilo voznikovo delo še lažje in vožnja tovornjaka okolju še prijaznejša, sta zdaj na instrumentni plošči tudi merilnika za AdBlue in stanje filtra sajastih delcev.

Tudi z malimi koraki se lahko daleč pride

Vstopite v novi 10- ali 12-tonski Volvo FL s platišči 17.5" (in izstopite iz njega) in takoj boste opazili, da je vstop bliže tlom. To je morda drobna sprememba, ampak po celem dnevu dostav jo boste gotovo znali ceniti.

V teh tovornjakih se boste tudi po zadnji dnevni dostavi počutili tako sveže kot po prvi.

Videti in biti viden

Razumemo tudi pomen sporazumevanja in sodelovanja med voznikom in tovornjakom ter pešci in drugimi uporabniki ceste. Zato ima novi Volvo FL zmogljive dnevne žaromete LED, ki se samodejno prižgejo pri speljevanju vozila.

7
Voznik