Natanko tak, kakršnega potrebujete.

Razumemo, da se pri prevozih soočate z najrazličnejšimi izzivi. Naj gre za distribucijo blaga trgovinam in restavracijam, za javne službe, kot sta gasilstvo in reševanje, ali za gradbene prevoze, si prizadevamo, da bi vam stali ob strani pri vsakem koraku k cilju.

Če rečemo, da obstaja skoraj toliko konfiguracij novega Volva FL, kot bo vrst prevozov, ki jih bo moral opravljati, je to le rahlo pretiravanje. Zato je srčika naše ponudbe zagotovilo, da vam bomo priskrbeli prilagodljivo paleto možnosti nadgradenj in šasij.

S pravo šasijo lahko učinkoviteje opravljate svoje prevoze, kakršne koli vrste so že
 S pravo šasijo

Vam ob strani na vsakem koraku k cilju

Od prvih stikov in ugotovitve, kaka nadgradnja je za vas najprimernejša, prek stikov z izdelovalci nadgradenj in vodenja celotnega procesa do urejanja končne predaje ne odnehamo, dokler vaše poslovne in prevozne zahteve niso izpolnjene. Z Volvom je to potovanje mnogo manj naporno, saj imamo tesne stike z izdelovalci nadgradenj. Lahko jim priskrbimo natančne risbe CAD, ki jim pomagajo delati učinkoviteje in vam nato predati kakovostno rešitev natančno po vaših potrebah – vaš naslednji tovornjak.

Z izjemnimi možnostmi in prilagodljivostjo
glede nadgradnje ta tovornjak komaj čaka na
priložnost, da se izkaže.

Vzpostavljeni tesni stiki z izdelovalci nadgradenj nam omogočajo konstruirati in izdelati šasijo natanko po vaših zahtevah.
Robustna in prilagodljiva

Pripravljen za vse vrste nadgradenj

S tehničnega vidika je mogoče tako visoko raven prilagodljivosti tovornjakov Volvo, tudi novega Volva FL, razložiti z nizom razlogov. Robustna in toga pravokotna in ploščata šasija olajšuje namestitev nadgradnje. Poleg tega je iz programa Volvo FL, razširjenega z motorjem D5K za razred od 10 do 15 ton in s štirikolesnim pogonom, laže kot kdajkoli natančno prilagoditi tovornjak vašim potrebam.

4
Prilagodljivost