… drugo prepustite nam

Vemo, da je za vas najpomembnejše podjetje, tovornjak pa je šele na drugem mestu. Zato se trudimo, da bi vam ponudili celovito paleto storitev, ki vam bodo omogočile, da boste kar najbolj izkoristili svoj novi Volvo FL za zanesljive in učinkovite prevoze.

Volvo Trucks vašemu podjetju nudi dostop do bistvenih podpornih storitev ves dan, vse dni v letu.
24

Vaš prodajalec vozil Volvo je precej radovedne narave. Želi poznati vašo dejavnost. Rad bi razumel, kaj razvažate oziroma zbirate, kdaj to počnete in kaj so dejavniki vašega uspeha. Tolikšna radovednost ima svoje razloge – žene jo skrb za vašo poslovno uspešnost.

Vaš tovornjak je naša skrb

Sklenite partnerstvo z nami, ki vam bo odprlo dostop do storitev in servisne mreže, katerih osrednje poslanstvo je podpirati vaše poslovanje. Mi skrbimo za vaš tovornjak, da zanj ni treba skrbeti vam, s čimer vam lahko prihranimo stres in znižamo stroške lastništva. Preprosto lahko uživate v uporabi Volva FL brez nepotrebnih skrbi in motenj.

Zavest, da imate izkušenega in zavzetega
partnerja pri prevozih, vam kot lastniku
tovornjaka prihrani stres.

Podlaga ponudbe

Kako lahko to uresničimo? Na podlagi vaših poslovnih in operativnih potreb lahko oblikujemo celovito rešitev, ki zajema servisne pogodbe, pakete za varčevanje goriva, usposabljanje voznikov, upravljanje voznega parka ter finančne in zavarovalne dogovore. Vse, kar potrebujete za to, da vam tovornjak služi, kot narekujejo vaše poslovne potrebe.

1
Partnerstvo