Izboljšajte svoj nadzor nad tovorom. Od daleč.

Elektronsko upravljano vzmetenje (ECS) vam zagotavlja udobnejšo vožnjo in varuje vaš tovor. ECS4 je najnovejša različica, ki vam prinaša še več možnosti, med katerimi je najopaznejša daljinsko upravljanje Work Remote. Zdaj imate popoln nadzor nad sistemom za volanom ali stoje ob vozilu.

Višine med natovarjanjem in med vožnjo

Pet ravni za natovarjanje. Tri ravni med vožnjo. Vse pod vašim nadzorom.

Sistem ECS ima po štiri mehove na os (po dva za pomožno os pred gnano osjo), tako da se šasija dviguje skorajda poravnano. Z lahkoto nastavite želeno višino. Sistem vam omogoča shranitev štirih ravni nakladalne rampe, kar pride prav, kadar pogosto natovarjate v določenem skladišču. Izbirate lahko med tremi lastnimi nastavitvami višine med vožnjo, za optimalno prosto višino nad tlemi in aerodinamiko.

Enakomerna razporeditev obremenitve

Uravnavanje ravni šasije.
In zadrževanje tovora na mestu.

Sistem ECS skrbi, da je šasija ves čas poravnana, ne glede na razporeditev tovora. Preprečuje bočno nagibanje in ves čas ohranja ravnotežje tovornjaka. Sistem Work Remote omogoča tudi ročno kompenzacijo bočnega poseda.

Zaslonska slika prikazovalnika obremenitve

Prikazovalnik obremenitve osi.
Natančen in pregleden.

Z intuitivnimi meniji in prikazi omogoča natančen nadzor nad razporeditvijo tovora vzdolž vozila. Prikazuje posamične teže, osne obremenitve in obremenitve sklopov osi, zato se brez težav držite predpisanih omejitev na tovornjaku in priklopniku. Tudi umerjanje je preprosto. Tovornjak in priklopnik lahko fino nastavite in tako zagotovite, da so meritve ves čas natančne.

Work Remote.

Uravnavajte ga z gumbi.
Rešite se kabla. Z upravljalnikom Work Remote v rokah lahko med obhodom vozila ročno nastavljate zračno vzmetenje.

Upravljajte svojo opremo.
Zaganjajte in ugašajte motor in do štiri odgone. Lahko nastavljate vrtljaje motorja, nastavitve pa lahko tudi shranite za hitrejši dostop.

Vklopite luči.
Ali ima vaš tovornjak vgrajene delovne žaromete ali druge posebne luči na nadgradnji? Z upravljalnikom Work Remote lahko prižigate in ugašate tudi njih.

Dodajte funkcije nadgradnje.
Glede na vgrajeno nadgradnjo lahko upravljate tudi nekatere druge funkcije. Vse te funkcije so preprosto dostopne prek menijev, uporabljate lahko enake ikone kot na tipkah na armaturni plošči.

Uporabljajte ga za odklepanje vrat.
Res je, upravljalnik je večji od običajnega ključa, pa vendar. Prav priročno je, če lahko vrata zaklenete oziroma odklenete, ne da bi vam bilo treba odložiti daljinski upravljalnik.

Vgrajeno upravljanje nakladalne ploščadi.
Ni vam treba nositi s seboj dveh daljinskih upravljalnikov. Nadgrajeni upravljalnik Work Remote vam omogoča tudi spuščati in dvigati nakladalno ploščad.

Markus Olsson o tem, kaj vse lahko delate z Work Remote