Volvo FMX

Volvo FMX, sodoben tovornjak za gradbeništvo, poln inovativnih rešitev in revolucionarnih novosti.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 ali 10×6

D11 ali D13 (od 330 do 540 KM)
Podpora Volvo

Ves čas vam bomo zagotavljali podporo.
Tudi, ko boste na poti.

Pri vsakodnevnem delu vam lahko pomagamo na različne načine ter poskrbimo, da bo lažje, varnejše in morda celo prijetnejše.Podpora pri vašem vsakodnevnem delu


Usposabljanje voznikov. Dela v gradbeništvu

Usposabljanje voznikov.
Delo v gradbeništvu.

Enkratna storitev v ponudbi za Volvo FMX: tečaj usposabljanja voznikov za delo v gradbeništvu. To je enodnevni tečaj v predavalnici, ki obravnava postopke za zagotavljanje osebne varnosti, učinkovito delo in odpravljanje tveganj. Zajema tudi tehnike terenske vožnje, ki zmanjšujejo nevarnost nezgod in nevarnost, da bi obtičali, ter ukrepanje ob takih dogodkih.
Obravnava tudi posebnosti vozila – povezane s terensko vožnjo, različnimi nadgradnjami in uporabo odgonov. Naučili se boste tudi v polni meri uporabljati sisteme, kot sta I-Shift in pogon na vsa kolesa.

Preberite več o usposabljanju poklicnih voznikov pri Volvo Trucks.

Vodniki za gospodarjenje z gorivom

Nasveti za gorivo.
Omogočajo vam dostop do naših vodnikov za ravnanje z gorivom – resničnih strokovnjakov za zmanjševanje stroškov goriva. Vsak mesec vam pošljejo podrobna poročila o porabi goriva in konkretne nasvete za izboljšave. Nasvete lahko dobite tudi pri namenski telefonski službi, lahko pa se prijavite na spletno stran z zbirko uporabnih nasvetov in namigov.

Kako mi lahko pri Volvo Trucks pomagajo varčevati gorivo? Preberite več tukaj.

Aplikacija Dynafleet

Aplikacija Dynafleet.
S to aplikacijo je voznikovo delo močno olajšano, upamo pa, da tudi zabavnejše. Lahko spremljate svoje dosežke in ocene, kar zadeva varčno porabo goriva, prikazuje pa vam tudi čase vožnje in zanimive lokacije na cestni karti. Svoje dosežke lahko tudi primerjate z dosežki sodelavcev. Aplikacija je na voljo za pametne telefone in tablične računalnike.

Work Remote za Volvo FMX

Work Remote.
Elektronsko upravljano vzmetenje (ECS) vam zagotavlja udobnejšo vožnjo in varuje vaš tovor. ECS4 je najnovejša različica, ki vam prinaša še več možnosti, med katerimi je najopaznejša daljinsko upravljanje Work Remote. Zdaj imate popoln nadzor nad višino vozila, opremo, kot so odgoni, in funkcijami nadgradnje. Upravljalnik Work Remote ima vgrajen tudi indikator obremenitve. Zdaj imate popoln nadzor nad vozilom, če sedite za volanom ali hodite okoli vozila.Podpora za vaš tovornjak


Gosta mreža pooblaščenih servisov

1100 servisnih delavnic – na voljo za pomoč, kjerkoli jo potrebujete.
Kot uporabnik Volva imate dostop do naše razvejane servisne mreže, ki vam zagotavlja pomoč s svojimi zelo usposobljenimi delavci. Samo po Evropi imamo razporejenih več kot 1100 servisnih delavnic. Torej: tudi ko ste daleč od doma, do pomoči nimate nikoli daleč.

Poiščite najbližjo servisno delavnico.

Volvo Action Service On Call

Potrebujete pomoč?
Samo pritisnite na gumb.

Vam je tovornjak nepričakovano obstal v tujem okolju? Do storitve Volvo Action Service potrebujete le pritisk na gumb. VAS On Call vas samodejno poveže z operaterjem, ki govori vaš jezik (tovornjak preveri podatek o državljanstvu na kartici v digitalnem tahografu). In ko dobite zvezo, je naša storitev hitra in natančna, saj operater že ima podatke o številki šasije, kraju in morebitnih diagnostičnih kodah napak.

Novo načrtovanje servisiranja za Volvo FMX

Novo načrtovanje servisiranja. Korak naprej.
Prek telematskega vmesnika lahko servis pridobi podatke o delovanju motorja, prevoženih kilometrih, porabi goriva, diagnostičnih kodah napak, voznih pogojih in stanju bistvenih delov vozila (zavornih oblog, sklopke, akumulatorja in sušilnika zraka itd.). Tako vas lahko opozorimo pravočasno, preden bi lahko tovornjak zares obstal. Še pomembnejše pa je, da smo ob vašem prihodu popolnoma pripravljeni na servisiranje. Tako boste mimogrede spet na cesti. Novo načrtovanje servisiranja je na voljo kot dodatna možnost skupaj z novo zlato pogodbo Volvo.

Dodatna oprema online

Dodatna oprema online. Vaš brezžični serviser.
Nekatere težave res ne bi smele zahtevati obiska servisa. In zdaj ga tudi ne zahtevajo. S storitvijo Features Online ima serviser dostop do vašega vozila na daljavo in lahko umeri prikaz porabe goriva ali velikost rezervoarja (po vgradnji novih rezervoarjev) ali nastavi omejitev hitrosti po vaši želji. Mogoče je celo na daljavo omogočiti delovanje prikazovalnika tovora. Potreben je le kratek postanek ob cesti. Servisiranje ni bilo še nikoli tako hitro. Storitev Dodatna oprema online je na voljo kot dodatna možnost skupaj z novo zlato pogodbo Volvo.


Podpora vašemu poslovanju


Volvo premium leasing

Volvo premium leasing.
Včasih je pametneje ne biti lastnik tovornjaka. Volvo premium leasing vam omogoča izbrati rešitev, ki se ujema z vašimi potrebami, saj lahko zajema tudi financiranje, plačilo cestnin, zavarovanje, popravila in vzdrževanje, lahko pa celo tudi menjavo pnevmatik.
Fiksni in predvidljivi stroški vam bodo močno olajšali finančno načrtovanje poslovanja, izboljšali denarni tok in vam prihranili začetni finančni vložek.

Tukaj lahko preberete več o naših rešitvah za financiranje.